MarketAgent.com chiar plateste deci poti castiga bani online cu ei

Am descoperit site-ul asta, www.marketagent.com, acum vreo doua luni de zile, prin intermediul unei reclame pe facebook, daca ma ajuta pe mine memoria. Promitea sa ma plateasca pentru participarea la diverse sondaje online si mi-am zis ca nu am nimic de pierdut. Dupa ce mi-am facut cont, deja imi parea rau ca l-am facut. Nu parea genul de site in care sa ai incredere mai ales ca o buna parte din meniu nu era in limba romana. Ma gandeam ca nu vor altceva decat sa isi faca o baza de date si ca nu voi primi vreodata vreun sondaj sau bani de la ei.

Ei bine, m-am inselat. In cele doua luni de cand sunt inscrisa la ei, nu am primit niciodata vreun mesaj tip spam, doar cele 3 sau patru mesaje care ma anuntau ca aparut un studiu nou la care pot participa pentru a castiga puncte. Punctele pe care le faci din sondaje se conversesc in bani. 100 de puncte = 1 euro si plata se face prin PayPal la minim 2 euro. Deci nu trebuie sa astepti foarte mult pana sa te poti lamuri ca platforma e una serioasa. Untitled

Nu va asteptati sa va imbogatiti din treaba asta, sa va faceti vila cu piscina sau sa atrageti atentia ANAF-ului! Se castiga putin. Eu am primit pana acum trei plati, una de 6 euro, una de 4 si una de 2 euro, asa cum puteti vedea in prinscreen-ul facut in PayPal. Decat nimic, e bine si asa. Cel putin pentru mine. De cei 12 euro, mi-am comandat husa si folie pentru telefon, plus un mini-set de pensule pentru machiaj de pe eBay si am scapat de dat bani din portofel.

Cam atata am vrut sa va spun ca, daca sunteti in cautare de modalitati de a castiga ceva banuti online, din fata calculatorului, puteti incerca si aceasta platforma de AICI pentru ca sigur plateste si nu munciti degeaba. Repet, nu va asteptati sa castigati sa nu puteti duce! Nici nu munciti sa va doara spatele. Daca mai gasiti 2-3 site-uri de genul asta, puteti macar sa va scoateti banii de internet intr-o luna, nu?

Va puteti inscrie si voi aici. Eu va doresc succes si sa imi spuneti daca mai stiti si voi alte site-uri de acest gen, care platesc pentru sondaje sau alt tip de mini-job-uri!

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *