Măsuri mari – Ținută de vară cu pantaloni din jerse și tricou din bumbac cu dungi orizontale

Vara aceasta nu am purtat mai deloc rochii. Bine, nici nu mă pot lăuda cu prea multe. Am vreo patru, mari și late. Am preferat confortul pantalonilor. Chiar dacă îmi este puțin mai cald în ei, parcă tot așa mi-e mai bine. Pantaloni cu tricou, în 5 minute sunt gata de plecare oriunde și la orice oră. Cam așa arată genul meu de ținută.

ținute de vară măsuri mari

Deși nu prea mai sunt de mult fanul numărul 1 Bonprix.ro, cam de când am început să am surprize neplăcute la capitolul materiale, trebuie să recunosc că în continuare cea mai mare parte a hainelor pe care mi le cumpăr sunt de la ei. Este și cazul celor două piese din ținuta de azi. Ce să fac dacă oferta de haine măsuri mari nu e prea bogată în România! Da, știu, aș putea să slăbesc, vor zice unii. Ce bine ar fi să fie așa ușor!

ținută mărimi mari

În fine, hai să vă zic pe scurt despre pantalonii și tricoul din poză.

Pantalonii sunt disponibili in trei variante de culoare. Unii îi am de vreo doi ani. Aceia erau material mult mai bun (erau albi cu imprimeu, dar nu mai sunt în stoc). Anul trecut am zis să-mi mai iau două perechi, pe alte culori. Am ales varianta asta cu negru imprimat și pe cea roșu-scorțișoară imprimat. Încă îi găsiți pe site, am văzut, măsuri până la 52/54, dacă vă interesează, iar cei pe negru sunt chiar la reducere.

pantaloni măsuri mari jerse

Materialul nu este nici pe departe același cu cel inițial, deși este prezentat ca fiind tot jerse. Cu timpul a devenit mai scorțos, mai aspru, iar imprimeurile de mai slabă calitate. Nu sunt răi, să ne înțelegem, dar nu sunt la fel ca primii pantaloni comandați. Aceia erau mai moi, materialul cădea și se simțea altfel, iar printul a fost mult mai rezistent și mai puțin aspru la atingere.

pantaloni jerse mărimi mari

Tricoul m-am gândit mult dacă să-l iau sau nu. Mulți spun că dungile orizontale nu fac de noi cei care purtăm mărimi mari. Eu mi-am mai luat lucruri cu dungile orizontale și au fost chiar foarte ok. Am riscat și mă bucur că am făcut-o. Îmi place mult tricoul pentru că nu este prea gros, este destul de lung și are mânecile 1/2 și deloc strâmte, cum am pățit cu alte articole. Eu am brațele foarte groase și încerc să port lucruri care să mascheze asta cât de cât.

tricou măsuri mari

La prima atingere, materialul mi s-a părut bățos, aspru și mai gros, dar după prima spălare și-a schimbat în bine textura. Și nu a intrat la apă. Lucru pe care l-am pățit cu pantalonii, în schimb, că uitasem să menționez asta. Nu cu toate perechile, doar cu cei pe negru. Nu mă întrebați de ce pentru că nu am idee.

Nu știu cât de bine merg împreună cele două piese, mie așa mi-a venit să le pun. Nu luați în considerare talentul meu în a asorta haine și fizicul meu deloc de invidiat! Important este ca impresiile mele și poza să vă ajute să vă faceți o idee dacă un articol merită din punct de vedere al calității și cum se vede exact pe cineva care chiar poartă măsuri mari, nu ca manechinele din pozele lor, care mai sus de 46 nu cred că merg. Eu port 54, apropo. La hainele de pe Bonprix.ro mi se potrivește de obicei și 50, dar prefer să iau 52/54 pentru că îmi plac mai degrabă hainele largi.