Melkior a lansat Editia Limitata a Paletei Nude cu 12 Farduri de Pleoape!

Nou! Melkior a creat in Editie Limitata o paleta de machiaj foarte practica, cu 12 farduri de pleoape, cu pensula si oglinda. Iti face cu ochiul, nu-i asa?

Paleta Nude – Editie Limitata (ref.11500) contine 12 nuante de farduri de pleoape intens pigmentate, combinand texturile mate cu cele sidefate si nuantele calde cu cele reci. Iata care sunt acestea:

  • Nuante mate: Old Brick, Soft grey, Maroon, Black Velvet
  • Nuante satinate: Diaphane, Ballerina
  • Nuante sidefate: Whisper white, Festive gold, Pink Champagne, Rosy Copper, Beige Copper, Acorn.

Care este avantajul de a folosi o astfel de paleta de machiaj? Ea cuprinde toate nuantele de farduri de care ai nevoie pentru a crea un look natural de zi sau pentru un Smokey Eyes perfect pentru seara.

Fiecare fard din Paleta Nude – Editie Limitata are textura matasoasa, culoare intensa, este rezistent si se aplica uniform. Paleta iese in evidenta cu ajutorul nuantelor si texturilor sale versatile care ofera nenumarate posibilitati de machiaj. Sunt cele mai utilizate si cautate nuante. Ajunge cu paletele scumpe din care folosesti doar jumatate dintre culori si pe restul le arunci pentru ca nu ti se potrivesc!

In plus, ea este prevazuta cu oglinda si contine si o pensula cu capat dublu pentru aplicarea fardului (un capat este din par natural, iar celalalt capat este din par sintetic).

Fardurile pot fi aplicate umed sau uscat, in functie de efectul dorit. Se aplica cu ajutorul pensulei de machiaj cu care este prevazuta paleta. Foloseste nuantele pentru a contura sau a adauga umbre, pentru a defini privirea, indiferent de ocazie. Este paleta perfecta atat pentru incepatori, cat si pentru pasionatele de machiaj.

Lasa-ti imaginatia sa zboare si creeaza look-uri de invidiat cu noua paleta Melkior! Tine cont ca, la comenzile mai mari de 59 de lei ai transport gratuit!

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *