5 motive să cumperi mărțișoare online

Anul acesta nu mai vreau să alerg după mărțișoare. Indiferent că alegi să le iei din piață, din târgurile dedicate de prin centrul orașelor sau din piețe, peste tot este aglomerație, le găsești amestecate și e greu să vezi toate modelele și să te hotărăști rapid ce vrei să cumperi. Așa se face că, încă din ianuarie, m-am pus pe căutat site-uri cu mărțișoare. Sunt tare pretențioasă. Vreau să fie frumoase, dar aș vrea să fie mărțișoare ieftine totuși, că nu îmi permit să dau 10 lei pe bucată, când eu am de luat vreo 30 de bucăți. Cel mai simplu era să caut mărțișoare online.

Unul dintre magazinele cu cea mai bogată ofertă de mărțișoare și cele mai accesibile prețuri este imartisoare.ro. Este magazinul în care poți găsi mărțișoare pentru orice buget, dar și pentru toate gusturile, chiar și cele mai fine.

Luând la răsfoit zecile de pagini cu mărțișoare de tot felul, mi-am dat seama că este (din cel puțin 5 motive) mai avantajos să cumpărăm online astfel de produse.

Confort

Nu te dor picioarele de umblat prin oraș, nu suporți mirosurile și virusurile din supermarket, nu trebuie să stai cu un ochi pe geantă și cu unul pe mărțișoare. Din confortul propriului scaun de birou sau fotoliu, poți comanda online foarte simplu și rapid și primești mărțișoarele direct acasă. Nu depinzi de programul magazinelor sau al comerciantului. Poți comanda mărțișoare la 3 dimineața.

Gamă diversă de produse

Oricine a trecut măcar o dată prin experiența cumpărării de mărțișoare de la tarabe știe că oferta este limitată, că toată lumea se înghesuie, că e imposibil să vezi 100 de modele la fiecare comerciant, să treci pe la 40-50 de vânzători și la final să mai știi și la care ai văzut modelele care te-au atras cel mai tare. Online este super simplu.

Pe siteul imartisoare.ro ai în același loc sute de modele de mărțișoare de toate felurile, de la cele clasice, la mărțișoarele tip broșă, pandantiv, brățară. Și vorbim de foarte multe produse, nu de 3-4 în fiecare categorie. Numai la secțiunea mărțișoare brățări ai peste 250 de modele din care poți alege. Da, ai citit bine. 250.

mărțișoare brățări

Adaugă 500 de modele de mărțișoare broșe, 150 de pandantive mărțișor, peste 60 de modele de mărțișoare din argint, dar și peste 100 de modele de mărțișoare unicat. Veți fi încântați de gingășia, frumusețea, dar și prețurile mici ale mărțișoarelor cu motive tradiționale.

martisor-unicat-brosa-din-cosita-floarea-i-canta-5

Reduceri

Majoritatea magazinelor online cu mărțișoare oferă reduceri semnificative în această perioadă. De exemplu, pe imartisoare.ro, mâine, 1 februarie, este ultima zi în care mai poți beneficia de reducere de 15% la orice comandă prin utilizarea codului de reducere DINTIMP15 în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii. Eu zic să vă grăbiți.

Alegeri mai ușoare

Chiar dacă ai sute de produse la dispoziție, alegerea este mai ușoară online. În primul rând pentru că poți filtra foarte simplu produsele. Nu trebuie să parcurgi 50 de pagini dacă știi exact ce cauți. Vrei mărțișoare cu inimioară, ai filtru special pentru asta. Vrei broșe cu semnul zodiacal, trebuie doar să dai click pe secțiunea zodiac. Cauți modele vintage sau handmade, cu un singur click filtrul va afișa toate produsele care corespund nevoilor tale.

Timp câștigat

Dincolo de confort, diversitate, prețuri mai bune și alegeri și comparații mai simplu de făcut, achiziția de mărțișoare online înseamnă timp câștigat, iar timpul știm cu toții că a devenit bunul nostru cel mai valoros după sănătate. Având în vedere avantajele de mai sus și faptul că transportul nu costă deloc mult (12 lei) și primești comanda acasă fără nicio bătaie de cap, fără timp petrecut în trafic sau la coadă în magazin, eu zic că merită să cumperi simbolurile primăverii de pe internet.

Primăvara începe cu un mărțișor. Nu se face primăvară cu el, dar este vestită prin el. Pentru că primăvara înseamnă emoție, bucurie, culoare. Să nu uităm că tradiția mărțișorului este a noastră, că e un obicei românesc pe care trebuie să-l cinstim cu produse românești de tipul celor de pe imartisoare.ro. Există și mărțișoare de import? Foarte multe. Este atât de simplu să cumperi orice chestie made in china și să-i pui un șnur… Ai grijă ce alegi! Optează pentru cumpărat online, economisind timp pe care să-l investești în scrierea unei scurte urări personalizate, scrise mână, pe spatele fiecărui pliculeț care ascunde un mărțișor!

Tu ce tip de mărțișoare vei oferi anul acesta?

21 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *