Nouamoda.com locul unde te echipezi mai ieftin de vară

Zilele trecute, mă aflam din nou în căutare de haine măsuri mari, care la noi se găsesc în continuare la fel de greu și, nici eu nu știu cum, am nimerit pe un site care este nou pentru mine. Este vorba de nouamoda.com, un magazin online cu haine și accesorii pentru femei, bărbați și copii, un loc în care chiar am găsit câteva rochii măsuri mari chiar foarte drăguțe și la prețuri mai mici decât aș fi crezut.

rochie vara masuri mari

La 100 de lei o rochie lunga, de vara, eu ma declar mulțumită. La noi nu găsești așa ieftin. Ca să nu mai zic că sunt disponibile atât de puține modele pe site-urile românești!

shopping mai ieftin

Indiferent ce măsură ai purta, eu cred că o să-ți placă site-ul pentru că găsești de toate în oferta lui: rochii, bluze, tricouri, pantaloni, costume de baie, genți de tot felul și încălțăminte. De aici te poți echipa mai ieftin de vară. Pe un top, o pereche de pantaloni de vară, o pereche de pantofi sport și o geantă țip poștaș vei plăti în jur de 200 de lei. Pentru o rochie, un rucsac dama și o pereche de sandale, poate chiar mai puțin.

rucsac multicolor petice

Depinde ce model de rucsac alegi, nu? Și de modelul rochiei, desigur. Sunt multe rochii din care poți alege, unele mai lungi, altele mai scurte, unele din bumbac, altele din poliester, de zi sau mai elegante. Au chiar și rochii de ocazie, la prețuri ce nu trec de 200 de lei. De văzut!

rochie scurta de ocazie

Ziceam că ne echipăm de vară, nu? Pe lângă rochii, mai sunt disponibile o mulțime de topuri și tricouri, sandale de tot felul, ba chiar și costume de baie.

sandale stil boemian

Din categoria accesorii, merită amintite pălăriile (zeci de modele), de care sigur vom avea nevoie de îndată ce se instalează canicula, și ochelarii de soare. Cine vrea să-și echipeze și telefonul trebuie să știe că din același loc poate achiziționa și o husă de telefon nouă, un suport de telefon sau o pereche de căști wireless.

rochita fetite cu fluturasi

Dacă aveți și copii, bucuria descoperirii acestui site va fi cu atât mai mare, datorită modelelor deosebite de rochițe pentru fetițe și costumașe pentru băieței. Este drept că fetițele sunt avantaje, produsele destinate lor fiind mai numeroase, dar zilnic se introduc produse noi și sunt sigur va crește numărul celor din categoria pentru băieți.

Vorbim de produse ieftine pe care poate le-ați mai văzut pe alte site-uri din afară dar nu ați îndrăznit să le comandați, deși v-a atras prețul, pentru că nu sunteți adepții plății în avans cu cardul sau pentru că nu aveați siguranța că veți primi acele produse. Tocmai aceste probleme le rezolvă site-ul nouamoda.com: îți aduce produsele mai repede (în maxim 20 de zile de lucrătoare) și îți oferă garanția că plătești doar pentru ce primești, permițându-ți să achiți comanda în sistem ramburs. Nouă, românilor, ne plac mult mai mult plățile cash/în numerar la livrare, asta e sigur.

Transportul, deși internațional, te costă doar 23 de lei, ceea ce nu e mult, zic eu. Voi decideți dacă vă face ceva cu ochiul și dacă prețurile sunt ok pentru voi sau dacă găsiți în altă parte mai ieftin.