Noul fond de ten Melkior! Acoperire mare, aspect natural si luminos!

Ai nevoie de un fond de ten cu acoperire mare? Vrei sa ai un machiaj profesional, care sa ofere  chipului tau un aspect natural si luminos? Visezi la un ten mat si sanatos? Nimic mai simplu, Melkior iti indeplineste dorinta odata cu lansarea acestui fond de ten.

Noul Fond de Ten Melkior cu Acoperire Mare se gaseste in sase nuante recomandate tenului mixt si gras: Toffee, Sand, Neutral, Honey, Fair, Beige.

nuante fond de ten melkior

Fiecare este in sticluta din plastic (30 ml), ambalat in cutie de carton. Melkior este brandul care nu a reusit sa ma dezamageasca pana acum, toate produsele pe care le am de la ei sunt de calitate si macar nu-ti pare rau de banii dati pe ele.

Stii de ce merita sa folosesti Fondul de Ten cu Acoperire Mare? Pentru ca:.

  • Este un fond de ten cu putere de acoperire mare, ideal pentru camuflarea petelor de pigmentare, acneei, cearcanelor sau a altor imperfectiuni ale tenului.
  • Este recomandat tenului mixt si gras.
  • Confera tenului un efect mat si satinat.
  • Este ideal pentru sedintele foto.

Cum se aplica Fondul de Ten cu Acoperire Mare?

Se aplica dupa crema hidratanta si baza de machiaj. Se poate aplica cu pensula pentru fond de ten (ref. 14129) sau pentru un aspect mai natural, transparent cu buretele « egg shape » umezit (ref. 14209). Pentru o rezistenta indelungata, se va finisa cu pudra translucida sau fixatorul de machiaj (ref.14700).

Surpriza este ca primii 100 de clienti care comanda astazi noul fond de ten Melkior primesc cadou gratuit acest burete de machiaj egg shape mai mult decat util pentru obtinerea unui machiaj perfect. Transportul este si el gratuit pentru comenzile de minim 49 de lei, deci aveti toate motivele sa va bucurati de reducerile de pe site si de ofertele cu produse cadou. Gasiti AICI toate ofertele curente.

burete machiaj egg shape cadou fond de ten Melkior

Foloseste fondul de ten Melkior pentru a avea un ten cu aspect natural, luminos si mat!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *