Nuanțe de albastru și roz în noua colecție Floria, pentru sărbătoriții de Sfântul Alexandru

Noua colecție de buchete de flori creată de designerii Floria.ro pentru sărbatoarea Sfântului Alexandru este un manifest pentru vară, cu o cromatică bogată și flori precum iriși, hortensii,frezii sau lisianthus.

Alexandra, Sanda, Sandra, Alexia, Alessia si Alexandru și toți cei care sărbătoresc onomastica pe 30 august, de Sf. Alexandru, vor fi fermecați de paleta intensă de culori pline de prospețime și delicatețe. Numele Alexandru are origini grecești, provine din derivatul Alexandros, inspiră putere și semnifică apărarea, protejarea celor din jur.În acord cu această semnificație, doamnele și domnisoarele care poarta acest nume au personalitati puternice, sunt ambitioase, independente, inteligente, dar și grijulii și atente cu cei din jur.

Flori de Sf. Alexandru

În colecția Floria predomină nuanțele de albastru, culoarea înțelepciunii, a independenței și a liniștii, precum și tonuri pastelate de roz, o culoare care vorbește despre afecțiune, despre dragostea fața de cei din jur. Colecția cuprinde buchete în care hortensia, irisul și freziile sunt personaje principale,acestea fiind florile care aduc vivacitate sfârșitului de vară. Hortensiile asigură volum buchetelor, iar paleta lor bogată de nuanțe variază de la pasteluri, la tonuri puternice,contrastante. Hortensia va pune astfel in valoare cromatica florilor cu care se asortează:
orhidee, miniroze, trandafiri sau levănțică.

Pe de altă parte irisul, o altă floare cu grație, aduce în buchete vivacitatea primăverii și le transformă în adevărate explozii de culoare și energie. Combinat cu lisianthus, frezii,trandafiri sau orhidee, irisul aduce personalitate în buchete, arată determinare și putere, iar la apropiere, delicatețe și atenție la detaliu. Întreaga colecție pentru cei care sărbătoresc ziua numelui de Sf. Alexandru poate fi vizualizată pe https://floria.ro/flori-sfantul-alexandru/ .

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *