O nouă comandă Pentru corpul tău. Preturi bune fără Black Friday

Declar închisă ziua de Black Friday pentru mine. De fapt, s-a încheiat la ora 7:o1 A.M, când apărea stoc epuizat la toate ofertele care mă interesau. Restul… apă de ploaie sau mult zgomot pentru nimic. Reduceri tot mai mici, de la un an la altul. Renunț! De exemplu, la produse de îngrijire, reducerile au fost aproape egale cu 0. De ce să aștept Black Friday, dacă le pot cumpăra la același preț de pe site-uri precum Pentru corpul tău? Iată ce mi-am luat în cea mai recentă comandă de la ei.

comandă produse pentru corpul tau

Toate aceste produse de igienă plus un supliment nutritiv m-au costat sub 70 de lei. 

Pasta de dinți Lacalut Activ

La unii e 18 lei la preț de Black Friday. Pentru corpul tău vinde varianta cu 33% gratis la 19 lei. Asta mica e 15 lei. Concluzia o trageți voi.

pasta de dinți Lacalut Activ

Eu am fost la primul contact cu pasta asta de dinți pentru că medicul dentist mi-a recomandat să alternez, să nu mai folosesc tot timpul prefera mea – Signal cu microgranule. Nu e chiar rea, cum e Paradontax. De asta îmi era frică. Este destul de mentolată, dar nu foarte. Pentru mine este ok așa pentru că oricum folosesc apa de gură după (și prefer una tare) și dacă mai am și pasta de dinți super mentolată, îmi dau lacrimile.

Având în vedere că a fost recomandată de medic, sunt sigură că Lacalut Activ face treabă bună. O recomand și eu mai departe celor care se știu cu risc de paradontoză sau se confruntă cu inflații și sângerări gingivale. Singurele reproșuri la adresa ei sunt că nu prea face spumă (mie chiar îmi place asta, dar soțului meu nu) și că este puțin prea lichidă și se scurge rapid de pe periuță.

Apa de gură Listerine Total Care

Pe-asta am luat-o cu 3 lei mai ieftină decât am văzut-o azi pe unele site-uri, chipurile la reduceri. 

apa de gură Listerine total Care

Sunt fan apa de gură Listerine. Nu mă împac cu alte ape de gură care sunt mai slabe. De-a lungul timpului, am încercat mai multe variante. Total Care încă nu încercasem. (momentan nu este pe stoc pe site-ul Pentru corpul tău).

Este ceva mai tare, mai concentrată, mai mentolată decât Listerine Cool Mint, cea pe care am folosit-o înaintea ei. Mi se pare și mai dulce. Sau poate are concentrație mai mare de alcool (asta nu am verificat) și de aceea toate senzațiile? Presupun că acțiunea antiseptică este mai bună la ea, dar simți nevoia să bei multă apă după ea și știu că nu ar trebui să bei vreo jumătate de oră după clătire. Treaba e că Listerine Total Care nu va mai reveni pe raftul meu din baie pentru că pișcă prea tare. Preferatele mele rămân cele fără alcool –  Listerine Zero și Listerine Cool Mint Zero Alcohol.

Siropul de pătlagină de la Fares

Nu mai vorbesc despre prețuri, că ne-am lămurit deja.

Acest sirop este preferatul meu de când l-am descoperit (sunt câțiva ani buni). Am mare încredere în produsele Fares (numai de la ei cumpăr ceaiuri). Spre deosebire de alte siropuri pline de chimicale, care își fac efectul după 2-3 zile, cel de la Fares este natural și te scapă rapid de durerea și usturimea în gât, ba chiar și se tuse. Acum două săptămâni, mă ustura destul de tare în gât. După jumătate de zi și două administrări de sirop de pătlagină, deja nu mă mai deranja gâtul.

Este un produs care poate fi administrat și copiilor mai mari de un an. Și este foarte bun la gust, dulce, fără tenta de medicament. Până și pitica familiei, de 1 an și 8 luni, îl înghite cu plăcere.

Șampon Wash&Go cu extract de urzică

Pe-ăsta mă bătea mama la cap să i-l iau, de vreo lună, dar nu l-am mai găsit un supermarket și nu știu de ce. Dintre toate șampoanele alea scumpe pe care le-am tot încercat eu, majoritatea speciale pentru păr gras (și ea îl are la fel ca mine), ei ăsta îi place cel mai mult. Și e un produs ieftin, destinat tuturor tipurilor de păr.

șampon Wash&Go urzică - pentru volum

Eu nu l-am folosit, dar vă spun ce îmi spune ea tot timpul: curăță bine părul, nu irită scalpul, dă volum destul de mult părului, volum care se menține 2-3 zile, și are un miros foarte plăcut. Plus spumă multă care rezistă. Și chiar dă o anumită strălucire firului de păr.

Săpunul Protex Cream

A fost o premieră. La noi, săpunul Protex nu lipsește din casă. Recomandarea dermatologului care chiar ne-a scăpat de câteva probleme neplăcute! Până acum am mai folosit Protex Fresh, Protex Ultra și Protex Herbal.

săpun Protex creamCe are diferit Protex Cream? Își respectă promisiunea numelui și este mai cremos. Usucă ceva mai puțin pielea. Totuși, preferatul familiei rămâne Protex Fresh pentru că face spumă mai bogată și mai rezistentă și are un miros mai plăcut.

Produsele le găsiți pe site-ul pentrucorpultau.ro, alături de alte sute de produse de igienă, cosmetice, produse pentru copii, ceaiuri, suplimente nutritive, produse tehnicol-medicale și chiar produse pentru uz-casnic. Toate la prețuri mai mici decât pun unii la oferte speciale. Transportul este la gratuit la comenzile de peste 190 de lei. Nu uitați să verificați și pagina cu promoții!

23 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *