O relaxare pe masura cu un fotoliu de masaj profesional

Poate cineva sa conteste beneficiile resimtite in urma unui masaj corespunzator? Este adevarat ca poate nu toti am avut placerea de a trece pragul unui salon de masaj, insa in prezent exista numeroase moduri de a beneficia de o asemenea terapie pentru relaxare. Spre exemplu, fotoliile de masaj au revolutionat lumea intreaga prin functiile deosebite pe care le includ. Atunci cand timpul nu ne permite sa apelam la diversi experti pentru a ne ajuta sa ne destindem muschii, sa ii oferim corpului nostru o pauza binemeritata, un fotoliu de masaj ne sare in ajutor. De altfel nu toti au incredere in maseori, ceea ce inseamna ca fotoliile devin o varianta mult mai convenabila.

Modelele produse de branduri cunoscute precum Rokol, Panasonic, iRest etc. se deosebesc prin faptul ca inglobeaza tehnologii de varf, reusind astfel sa ofere beneficii echivalente cu cele ale masajelor realizate in cadrul saloanelor. Masatto este unul dintre distribuitorii cei mai apreciati la nivel de tara, datorita faptului ca a adus in Romania varfuri de gama ale producatorilor cei mai importanti de la nivel mondial.

fotoliu de masaj

Pe langa numeroasele avantaje terapeutice, un astfel de fotoliu lucreaza asupra intregului corp, “mainile” sale mecanice masand cu eficienta muschii tensionati.

Principala inovatie a fotoliilor de masaj oferite de producatorul Rokol o reprezinta faptul ca se bazeaza pe o teorie conform careia masarea celor 12 Meridiane ale corpului nostru ne ajuta sa imbunatatim circulatia sanguina, activand astfel functionarea armonioasa a organismului.

Cei care se vor orienta numai dupa preturi pentru fotolii de masaj ar putea fi deznadajduiti, insa in realitatea cheltuielile pentru acest dispozitiv sunt nesemnificative pe langa numeroasele beneficii de care se bucura apoi corpul nostru in timpul sedintelor de masaj.

Un alt motiv pentru care se fac remarcate fotoliile Rokol il reprezinta sistemul de masaj 3D pe care il includ, acesta reusind sa asigure de fiecare data o experienta de masaj unica. Acestea sunt net superioare modelelor comune disponibile pe piata pentru ca utilizeaza tehnologia de masaj 3D cu 6 role, alaturi de diverse alte sisteme. Este modalitatea ideala de a realiza masaje calitative, dar mai ales precise si efectuate in profunzime in zone ca gat, umeri, cervix, talie sau sezut.

Cand pornim in cautarea modelului ideal pentru noi, trebuie sa ne orientam dupa cele ce includ functiile fata de care avem interes. Putem astfel identifica un fotoliu pe masura nevoilor noastre, observand fisa tehnica a acestora. Nu este o poveste faptul ca dispozitivul poate suplini cu succes un maseur profesionist: ajustare in functie de forma corpului, oricare ar fi inaltimea si greutatea persoanei, prezenta unui senzor optim ce detecteaza punctele Shiatsu (daca modelul de fotoliu include aceasta facilitate), programe predefinite, masaj prin perne de aer sau vibratii, sistem de role – indicate pentru discopatie lombara si hernie de disc si multe altele.

Mai folositoare decat citirea fisei tehnice este o demonstratie de masaj. In afara de diversele fotolii disponibile in centrele comerciale, birouri sau alte institutii, showroom-urile sunt de preferat pentru a testa adevarata capacitate a unui fotoliu profesional. Poti accesa pagina masatto.ro pentru a afla locatiile showroom-urilor pe care societatea le detine in tara.

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *