Obține un păr strălucitor și sănătos în 3 pași

Obține un păr strălucitor și sănătos în 3 pași

Odată ce primăvara și-a intrat în drepturi, multe dintre obiceiurile noastre de frumusețe se schimbă. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că, în acest sezon, părul are nevoie de hidratare și îngrijire după o iarnă lungă cu temperaturi scăzute. Tot acum, părul tău își recapătă strălucirea pentru vară și necesită multă hidratare în tot sezonul cald.

produse si sfaturi pentru par strălucitor și sănătos

Află de la specialiștii Bottega Verde care sunt pașii pentru un păr exact așa cum ți-ai dorit – sănătos, strălucitor și fără fire rebele!

  1. Spală părul ori de câte ori este nevoie!

Se poate spune că spălarea părului doar de câteva ori pe săptămână este un mit, fiecare podoabă capilară având propriile ei nevoi de îngrijire. Praful, transpirația sau căldura daunează scalpului și părului, acesta având nevoie, uneori, de curațare zilnică.

Pentru un păr sănătos, acesta trebuie spălat  ori de câte ori simți că este necesar și utilizează produse care să îl hrănească și să îl protejeze de factorii externi nocivi.

Descoperă beneficiile cașmirului pentru părul tău în acest șampon cu Keratină și proteine de Cașmir de la Bottega Verde. Oferă-i atenție părului tău cu acest șampon care îl lasă catifelat și moale, îngrijind-ul la fiecare spălare.

șampon cu Keratină și proteine de Cașmir

Încearcă să nu îl supui temperaturii excesive pentru uscare sau coafare după fiecare baie. Utilizează ori de câte ori este posibil un ser cu protectie termica pentru par, care sa protejeze firul.

Optează pentru acest ser termic cu ulei de argan pentru păr deteriorat și fragil, optim pentru a fi utilizat înainte de uscare și aranjarea paărului cu placa ori cu ondulatorul. Formula sa speciala cu ulei de argan protejează parul, ajutând la pieptanarea ușoară și redând-ui strălucirea naturală.

ser termic cu ulei de argan pentru păr deteriorat și fragil
  1. Ai grijă de părul tău atunci când dormi

Chiar și atunci când dormi, părul tău este agresat fizic. Faptul că firele de păr se freacă de fața de pernă le face să se tocească și să se rupă în timp.

Recomandările specialiștilor în acest sens sunt următoarele – să prinzi părul într-o coadă împletită înainte să te culci sau să achiziționezi o față de pernă din mătase, care nu agresează firul de păr și reduce apariția firelor rebele.

Dacă alegi să prinzi părul în coadă, trebuie să știi că acesta trebuie bine pieptănat înainte, iar pe vârfuri este recomandat să aplici puțin ulei hidratant.

Îmbracă părul într-un înveliș protector care să-l împiedice să devină rebel și să-i redea strălucirea și hidratarea. Încearcă acest ulei de argan restructurant pentru părul fragil care, datorită ingredientelor nutritive va funcționa peste noapte ca un tratament intensiv de hidratare și îngrijire, iar tu vei avea dimineața părul sănătos și strălucitor, exact așa cum ai visat!

ulei de argan restructurant pentru părul fragil
  1. Aplică măști hrănitoare o dată pe săptămână

Cel puțin o dată pe săptămână rezervă-ți 30 de minute și aplică pe păr o mască hrănitoare. Mai ales primăvara, părul are nevoie de ajutor, uscat fiind după o iarnă cu temperaturi scăzute.

Pregătește-l pentru vară cu o aceasta mască pentru păr uscat, cu ulei de măsline extravirgin, cu formulă cremoasă care hrănește firul de păr în profunzime. Această mască se aplică după șamponare și se lasă să acționeze câteva minute.

mască pentru păr uscat, cu ulei de măsline extravirgin

Ai grijă de părul tău și pregătește-te pentru vacanță! Fă-ți fiecare zi mai frumoasă utilizând produse de calitate care să te facă să te simți bine. Extrem de încântătoare cât și nutritive, produsele de îngrijire Bottega Verde vin în întâmpinarea nevoilor tale, având grijă de corpul și părul tău. Indiferent de produsele cosmetice pe care le alegi, la Bottega Verde găsești variante naturale care se bazează pe principiile active ale plantelor pe care le conțin. Alege din gamele variate de produse cosmetice, pe care le găsești doar pe www.bottegaverde.ro

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *