Oferta cu Mistery Box GRATUIT de la Notino

Dacă mă urmăriți pe Caietul Cristinei, acolo unde postez mult mai des, probabil știți deja că Notino este unul din site-urile mele preferate când vine vorba de cumpărat cosmetice, produse de machiaj și parfumuri. În caz că nu știați, Notino este fostul Aoro. Sunt multe lucruri care îmi plac la acest site, dar nu mă apuc acum să le înșir. Vreau să vă vorbesc azi doar despre afacerile bune pe care le puteți face urmărind pagina aceasta, unde au oferta curentă. Veți vedea că sunt multe reduceri de care puteți beneficia folosind anumite coduri promoționale, dar și oferte cu produse oferite GRATUIT. Astfel, la achiziția anumitor produse, de o anumită sumă, puteți primi cadou un produs sau chiar mai multe.

Cea mai tare ofertă pe care am prins-o de când tot urmăresc eu Notino, a fost cea cu Mistery Bag gratuit. Sunt la a treia astfel de ofertă. De obicei, oferta este valabilă pentru achiziția de produse de la brandurile Makeup Revolution, Revolution PRO, I Heart Revolution și Freedom. Ea presupune primirea unor produse surpriza de la aceleași branduri, cu valoare totală egală cu valoarea minimă a comenzii la care se activează oferta. Adică, atunci când au avut prag de 180 de lei produse de la aceste branduri, au oferit produse cadou de 180 de lei. Când valoarea minimă a produselor Makeup Revolution, Revolution PRO, I Heart Revolution și Freedom a fost de 110 lei, s-au oferit produse cadou de aceeași sumă.

Luna aceasta au avut din nou oferta cu Mistery Box GRATUIT. La comandarea de produse Makeup Revolution, Revolution PRO, I Heart Revolution și Freedom de minim 110 lei, primeai produse cadou de la aceste branduri de 110 lei. Iată ce am comandat eu!

produse-machiaj-Makeup-Revolution-Revolution-PRO-I-Heart-Revolution-și-Freedom
  • I Heart Revolution Chocolate paleta farduri de ochi culoare Strawberry Cheesecake
  • I Heart Revolution Chocolate paleta farduri de ochi culoare Naked Chocolate
  • Makeup Revolution Iconic Pro ruj cu efect matifiant culoare Best Friend
  • Makeup Revolution Life On the Dance Floor ruj mat culoare VIP Elite
  • 2 x Makeup Revolution Pressed Powder pudra compacta culoare Translucent

Valoarea comenzii a fost mai mare decât trebuia pentru că mi-am dorit eu mai multe. Pe toate produsele astea am dat vreo 180 de lei. Și, pe lângă ele, am primit în cutie și produsele cadou promise. Acestea sunt surpriza, nu ni le putem alege noi, dar eu sunt la a treia comanda de acest tip și de fiecare data am fost mulțumită de ce am primit. Excepție un ruj aproape negru, dar nu se pune. Ce produse am primit cadou în cel mai recent Mistery Bag gratuit oferit de Notino?

  • Iluminator multifuncțional Freedom Pro Glow.
  • Freedom pomada pentru sprâncene nuanța Blonde.
  • Rezerva fard de pleoape Freedom HD PRO #ProArtist
  • Pensula pentru machiaj Makeup Revolution
  • Stick pentru contur facial Freedom

Nu știu cum vi se pare vouă oferta, dar eu mă bucur că am profitat de ea. Asta chiar dacă nu mi se potrivesc toate produsele primite. Produsul pentru sprâncene sigur nu e pentru mine. Și nici stickul de contur pentru că nu mă pricep deloc la asta. Am dat 180 de lei și am primit produse de aproape 300 de lei, ceea ce mie mi se pare bine. Și să nu vă imaginați că sunt produse de proastă calitate pentru că nu sunt! Sunt branduri englezești care se comportă și arată bine când sunt incluse în machiaj. N-aș fi crezut, judecând după preț, dar mi-au fost recomandate de câteva amice din online. Așa le-am descoperit și eu. Poate că nu rezistă o zi întreagă, ca niște produse super scumpe, dar pentru prețul pe care îl au, merită cumpărate. Sunt foarte pigmentate și, dacă sunt aplicate corect, pot scoate la lumină un machiaj superb.

Dacă vreți să le încercați și chiar să vânați alături de mine oferta cu Mistery Bag Gratuit, vă invit pe www.Notino.ro, la secțiunea Promoții, să verificați periodic ce oferte apar. O să găsiți mult pe placul vostru în timp. Nu spun că trebuie să cumpărați ceva de dragul unei oferte, dar atunci când ea apare la un produs care vă place și de care aveți nevoie, este păcat să nu profitați de ea și să obțineți reducere sau să vă alegeți cu un produs cadou.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *