Ogorul.ro se face remarcat prin diversitatea produselor pe care le oferă

Cu fiecare an ce trece, mă gândesc cât de multe lucruri am putut cumpăra din magazinele online. Printre ele se află și Ogorul.ro! Un magazin online ce oferă atât produse pentru casă cât și produse ce țin de agricultură, semințe de legume, bulbi de flori, dar și motocoase, utilaje pentru agricultură și o sumedenie de alte produse.

Uitându-mă și făcând o diferență față de anul trecut de când au lansat magazinul, am observat că au o navigare foarte ușoară printre produse, și că oricât de neprietenos ai fi cu tehnologia, e imposibil să nu găsești produsul dorit. Am cumpărat prin primăvară niște bulbi de flori, așa i-am cunoscut,  însă acum am dat de ei căutând un alt produs, pentru că s-ar putea ca la primăvară să am nevoie de el în curte.

ogorul-1Eu am căutat motocoase că eram curioasă cam ce prețuri au. Și am fost uimită să văd că au reduceri. Că sincer, 5% dintr-o sumă de 3000 de lei chiar contează.  Eram curioasă de prețul de la ei pentru că știu că Ogorul Retail este un brand destul de renumit în ale agriculturii. Și nu mai știu exact, dar din câte țin minte, ei erau cei cei care ofereau consultanță și informații utile pentru creșterea unei producții de cultură anuale. Așa că m-am gândit că acesta este magazinul avizat în a-mi furniza produsele de care probabil în viitor familia mea ar avea nevoie.

Chiar și vecinii sunt interesați de ofertele magazinului Ogorul.ro

Vecină-mea, chiar dacă nu le are ea cu tehnologia, din ceea ce i-am spus eu și cu ce m-am lăudat că doar mi-am luat bulbii de flori și am flori drăguțe și iarna, m-a întrebat cam care este prețul pentru generator curent. Unde credeți că am căutat? Tot pe Ogorul, atâta timp cât în trecut mi-au creat o impresie bună. Prețurile variază de la 500 de lei la o sumă de 3 ori mai mare, însă tot cred că e mai mică față de a altor magazine competitoare din online. Așa că, eu în general nu recomand nimănui să facă cum fac eu, dar parcă aș merge pe mâna lor dacă aș avea nevoie de un produs pentru casă, grădină, sau știu eu, de o șurubelniță. Da, se găsesc chiar și șurubelnițe super mișto pe Ogorul.ro.ogorul-2

Poți să alegi Ogorul.ro, magazinul casei tale, pentru 4 motive

  1. Au sortimente bogate de produse și prețuri mici.
  2. Magazinele Ogorul.ro oferă servicii de consiliere și finanțare legumicultorilor cu posibilități de investiție limitată.
  3. Magazinul lor oferă soluții și servicii profesionale pentru agricultură, grădină, casă, ca să îți acopere toate nevoile.
  4. Cel mai mare accent ei îl pun pe PROFESIONALISM, și nu își doresc să-și dezamăgească clienții niciodată.
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *