Orice produs din gama IVAPUR- 30% Reducere

IVAPUR No Imperfection este un ser cu actiune locala intensa, cu efect reparator asupra leziunilor inflamatorii din acnee. Reduce inflamatia, regleaza secretia de sebum, inhiba proliferarea bacteriilor si accelereaza procesul de vindecare (stimuleaza reepitelizarea pielii). Are efect hidratant şi calmant. Se aplica serul direct pe leziunile cutanate, de 2 ori / zi si se observa calmarea imediata a durerii locale si stoparea, ulterior involutia inflamatiei.

Contine:

  • Phycosaccharide ACG (extract de alge) reduce inflamatia si secretia de sebum, inhiba dezvoltarea bacteriilor, stimuleaza mecanismul de vindecare si reduce senzatia de durere.
  • Niacinamide (Vitamina B3) exfoliaza delicat si are efect calmant asupra pielii.
  • Trehalose este o zaharida care protejeaza fribroblastii impotriva deshidratarii, mentinand stratul fosfolipidc al pielii.
  • Acidul Hialuronic este un puternic activ de hidratare.
  • Glicerina are rol hidratant.
  • Apa termala Herculane are efect calmant si cicatrizant.adwords_300x250px_66990_1429609013

Pana pe 9 mai 2015, poti comanda de aici, orice produs Ivapur cu o reducere de 30%. Obtii astfel cel mai mic pret. Mai ieftin nu exista. Gasesti inclusiv produse pentru tenul mixt dificil si pentru tenul gras cu tendinta acneica. Ce poti cumpara? Crema pentru piele grasa cu imperfectiuni, gel exfoliant pentru piele mixta/grasa, lotiune micelara pentru piele sensibila mixta sau grasa, crema matifianta, crema pentru ten gras cu tendinta acneica.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *