z-library zlibrary project

Până pe 15 mai e mai ieftin să cumperi online de la Flanco – 10% reducere la plata cu cardul

300x250_36_1462348232Eu nu am cumpărat niciodată online de la Flanco până acum pentru că am magazin Flanco la 5 minute de mine. Dar ieri mi-a atras atenția un banner de la ei de pe site și azi am aprofundat mai bine informația. Eu tocmai văzusem un laptop la ei și plănuiam să merg în magazin să mi-l cumpăr. Acum m-am sucit. Am să mă duc să îl văd în magazin și dacă este ce trebuie, am să îl comand online pe FLANCO.ro pentru că este mai avantajos. Cum așa?

Păi haideți să vă lămuresc. Deși prețul produselor este același și în magazinele fizice și în cel online, la achizițiile online, dacă alegi să plătești cu cardul, ai reducere de 10% asigurată. La un laptop de 2400 de lei, asta înseamnă o reducere de 240 de lei și normal că mă interesează să cumpăr mai ieftin. La plata cu cardul de debit, reducere de 10% se aplica automat în cont. La cardul de credit, nu doar că ai reducerea de 10% asigurată dar ai și posibilitatea de a plăti produsul în rate fără dobândă.

Nu contează ce card ai (BRD, Reiffeissen, BRD, Banc Post, Banca Transilvania, Garanti Bank) nu contează cât de ieftin sau cât de scump este produsul pe care vrei să îl cumperi. Dacă îl achiziționezi online și optezi pentru plata online cu cardul, îl cumperi la un preț cu 10% mai mic decât prețul afișat pe site sau în catalog.

VEZI AICI DETALII DESPRE OFERTĂ!

Oferta este valabilă doar în perioada 2-15 mai 2016 așa că mai aveți câteva zile la dispoziție să profitați de ea. Cu atât mai mult cu cât aveți de cumpărat electronice sau electrocasnice scumpe (laptop-uri, calculatoare, frigidere, aragazuri, mașini de spălat) sau vreun smartphone de ultimă generație, varianta achitării cu cardul vă va ajuta să faceți o economie considerabilă. Ca să mai zic de superofertele pe care le găsiți în catalogul Flanco AICI!

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *