Panouri decorative pentru gusturi alese

Alegerea stilului de amenajare şi a decoraţiunilor potrivite pentru interior reprezintă de multe ori o provocare şi o activitate consumatoare de timp şi energie. În căutarea noastră pentru a-ţi oferi cele mai practice soluţii de amenajare, ne-au ieşit în cale panourile decorative. Flexibilitatea şi eleganţa specială pe care o oferă fiecărei încăperi în care sunt instalate, sunt doar câteva din avantajele acestor panouri decorative.

Caracteristici şi descriere panouri decorative

Panourile decorative sunt plăci cu dimensiunea de 50×50 cm, confecționate din fibră de trestie de zahăr bio, 100% biodegradabilă. Aşezate împreună, panourile decorative formează modele elegante, ieşite frumos în relief. Formele unice oferă un efect deosebit pereţilor, şi pun în evidență într-un mod plăcut anumite zone ale încăperii.  Datorită acestor caracteristici unice, aceste panouri decorative sunt soluţia de amenajare perfectă pentru persoanele pline de energie, care adoră provocările şi schimbările.
panouri decorative caryotas

Avantaje şi beneficii ale panourilor decorative

Principalul avantaj al panourilor decorative este aspectul estetic special, aerul nonconformist şi plin de eleganţă. Designul deosebit recomandă aceste panouri decorative în special pentru stilurile de amenajare moderne, minimaliste. Panourile decorative au de asemenea avantajul de a putea fi vopsite cu vopsea acrilică sau vopsele cu solvent de orice culoare.

Flexibilitatea şi montajul rapid le fac perfecte pentru birouri, baruri, restaurante și chiar pereții hotelurilor. Nu necesită un tratament de întreţinere deosebit sau soluţii speciale de curăţat. Panourile sunt 100% biodegradabile, protejează mediul, fiind perfecte pentru persoanele ecologiste.

Informaţii tehnice

Un pachet de panouri conţine 12 panouri de perete, care acoperă un total de 3 de metri pătraţi de perete. Panourile se vând pe metru pătrat, sunt uşoare (greutate de 275 gr ) şi sunt simplu de utilizat. Dimensiunile disponibile sunt 50 x 50 cm cu + / – 0.5 mm toleranţă laterală şi + / – 0,7 mm diagonală.

Panouri decorative cu linii, cuburi, pătrate, flori, dar şi alte modele şi pattern-uri pot fi găsite aici, în magazinul online XT Deco.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *