Paravanturi – cum se monteaza?

paravanturiVreti sa cumparati paravanturi pentru masina dumneavoastra si nu stiti cum se monteaza? Va aratam in acest articol ce trebuie sa faceti pentru o montare usoara.

In primul rand achizitionati paravanturile de care aveti nevoie. Intrat direct pe accesoriiautopam.ro unde gasiti paravanturi alfa la preturi foarte bune. Dupa cum veti observa rapid paravanturile nu se potrivesc de la un model de masina la altul,, motiv pentru care trebuie sa va asigurati ca ceea ce comandati este compatibil cu masina dumneavoastra. Pentru ca totul sa fie mai usor, cititi titlul cu atentie pentru ca acolo se specifica pentru ce tip de masina sunt paravanturile respective.

Dupa ce ati cumparati o pereche de paravanturi, urmeaza sa le montati. Pentru a face acest lucru coborati usor geamurile dintr-o parte si din cealalta, din fata. Curatati apoi garnitura de la usa in care veti monta paravanturile. Pentru acest lucru puteti folosi o carpa dintr-un material moale sau un prosopel din hartie. Daca aveti la indemana o solutie speciala pentru curatat este si mai bine. Dupa aceea trebuie sa asteptati sa se usuce aceasta zona. Daca nu puteti astepta 5 – 10 minute, puteti folosi un uscator pentru a grabi procesul de uscare.

In cazul in care afara este frumos si cald garniturile curatate se vor usca imediat, dar daca vreti sa montati paravanturile in sezonul rece cand ploua, ninge sau e ceata, va fi mult mai simplu sa folositi uscatorul sau o suflanta cu aer cald.

Dupa ce v-ati asigurat ca garniturile sunt curate si foarte bine uscate, puteti dezlipi foliile protectoare de pe paravanturile cumparate. Incepeti cu partea din fata si introduceti usor paravanturile. Continuati cu cea din spate. Paravantul ar trebui sa se incadreze foarte usor, fara sa fie nevoie sa fortati prea tare.

Dupa ce l-ati introdus apasai usor pe marginea sa pentru ca acesta sa se lipeasca foarte bine. Daca ati introdus paravanturile in garniturile de la usi, verificati ca acestea sa stea bine si sa nu se deplaseze intr-o parte si in alta.

Daca paravanturile au fost montate, ridicati usor geamurile pentru ca ele sa se aseze bine.

Sigur ca masinile sunt astfel construite incat montarea paravanturilor poate fi usor diferita. Dar de obicei pentru fixare se folosesc profile U, banda dublu adeziva, poate chiar si o surubelnita.

O pereche de paravanturi costa 70 lei, iar pretul include clemele necesare pentru montare sub chederul usii. Paravanturile sunt fabricate din material flexibil si rezistent la razele soarelui.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *