Petreci mult timp pe scaun si durerile de spate nu-ti dau pace? Alege un scaun ergonomic cu suport lombar!

Daca ati ajuns aici, sigur sunteti genul care petrece ore multe pe un scaun la birou si asta face ca muschii spatelui si ai gatului sa stea incordati in acele ore, sa oboseasca si sa va provoace dureri care nu va mai lasa sa va concentrati asupra activitatii. Ce trebuie sa faceti? Sa va cumparati un scaun care sa va permite pastrarea unei pozitii corecte fara a va mai forta muschii si coloana vertebrala, un scaun ergonomic cu o buna sustinere pentru spate si gat(click pentru a vedea modelele de scaune cu suport lombar). Un scaun cu suport lombar va scapa de dureri si va face mai productiv la munca.scaune-suport-lombar-ergos

Cum va alegeti scaunul de birou? In primul rand trebuie sa fie un scaun special cu suport lombar si sa va permita anumite reglaje in functie de forma corpului, inaltime, etc. Ce alte aspecte ar trebui sa aveti in vedere?

– ar fi bine sa aveti un scaun reglabil pe inaltime pentru a va asigura pozitia corecta a picioarele si genunchilor.

– scaunul trebuie neaparat sa aiba grate laterale si ar fi bine sa fie si ele  reglabile in inaltime pentru a asigura o tinuta corecta a umerilor si a spatelui;

– cele mai bun scaune care sa va scape de dureri de spate sunt  cele cu pernute mai pronuntate in zona lombara pentru ca asigura un suport mai bun si reduc stresul in punctele de presiune.

-spatarul inalt ar trebui sa fie si el prezent si sa fie si el reglabil pe verticala sau sa fie prevazut cu perne speciale in zona capului pentru a oferi sustinere completa si corecta capului si gatului.

– tineti minte ca exista scaune cu spatarul reglabil in zona lombara si acestea sunt ideale pentru a  reduce presiunea din coloana.

Cele mai noi si mai bune scaune cu suport lombar le gasiti aici. In plus, preturile sunt accesibile oricarui buzunar. Pentru a preveni sau diminua durerile de spate care nu va lasa sa va concentrati cand lucrati la birou, va recomand sa utilizati un scaun cu spatar inalt si suport lombar. Cu un scaun ergonomic, orele petrecute la birou nu vor mai fi un cosmar, iar spatele va fi mai relaxat si mai fericit. Cele mai bune scaune cu suport lombar sunt cele dotate cu spatar inalt care mentin nu doar partea de jos a coloanei intr-o pozitie corecta, ci si partea superioara. Nu alegeti cele mai ieftine scaune de birou, ci pe cele mai bune!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *