Povești incredibile de poker care au transformat oamenii obișnuiți în campioni!

Poveștile unice ale unor oameni obișnuiți pe care pasiunea pentru poker i-au transformat în niște campioni ai câștigurilor.

De fiecare dată când joci jocuri poker ca la aparate cu siguranță că nu te gândești că acest joc nu este doar despre câștiguri sau distracție la maxim, ci este și o modalitate prin care viața unor oameni obișnuiți s-a transformat complet. Sau că există oameni care și-au pus această pasiune în favoarea semenilor săi doar pentru a le arăta că jocul de poker este mai mult decât un simplu joc de noroc.

Jucătorul de poker care a jucat jocul său favorit timp de 80 ore doar pentru a face un act de caritate!

În ceea ce poate fi descris doar că un spectacol uimitor de rezistență și un act umitor de caritate, jucătorul Phil Laak a jucat timp de 80 de ore poker. Acest record a fost în favoarea organizației caritabile Câmp Sunshine, câștigurile adunate fiind donate acestei asociații. Pentru a putea rezista la masa de la cazinoul Bellagio “Unabomber” nu a folosit niciun fel de stimulent (nici cafea, nici cafeină, nimic ilegal).

Recordul s-a datorat ajutorului oferit de către nutriționistul jucătorului, care i-a oferit acestuia indicații prețioase pentru a se hrăni în mod sănătos. Laak a rămas remarcabil de apt și atent în timpul încercării sale de a stabili acest record mondial și chiar a reușit să răspundă provocării de a face 30 de flotări în schimbul unei donații de $ 1000 către asociația caritabilă Câmp Sunshine.

Campionul care a câștigat 40 de milioane de dolari cu numai $50!

Archie Karas este un nume cunoscut în industria jocurilor de noroc pentru că a reușit imposibilul – a dat cea mai mare lovitură din istoria jocurilor de noroc în anul 1992. Karas a mers în Las Vegas cu numai 50 de dolari în buzunar și a plecat cu o avere de 40 de milioane.Acesta a experimentat recent o pierdere masivă de 2 milioane de dolari într-un joc de poker cu miză mare în Los Angeles. A apelat la prieten care juca la cazinoul Binion’s Horseshoe, căruia i-a cerut cu împrumut suma de $10 000 pentru a juca la jocurile cu miză mare Razz. Având norocul de partea lui, Karas a jucat și doar trei ore mai târziu a reușit să-și plătească datoria către cazinou, plus o dobândă de 50% și a avut mai mulți bani să joace.

masa de poker

Această serie norocoasă nu s-a terminat acolo și a continuat în următorii trei ani în care Karas a acumulat un total de 40 de milioane de dolari. Până la urmă norocul l-a părăsit pe Karas, acesta pierzându-și toți banii jucând zaruri, baccarat și poker. Cu toate acestea, puțin mai târziu, luând iarăși un nou împrumut, Karas și-a încercat din nou șansele și cu cei 40.000 de dolari împrumutați,  trei săptămâni mai târziu a câștigat 1 milion de dolari.

Poveștile de viață ale unor astfel de persoane care au reușit să ajungă să câștige nu doar bani, ci și respectul oamenilor ar trebui să fie o sursă de inspirație pentru toată lumea. Este foarte important să joci într-un cazinou online licențiat pentru a beneficia de maximul de șanse de câștig, astfel încât să ai parte de o poveste de viață unică, care să servească drept exemplu tuturor!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *