Premii tentante la Blogathon 2018

Tare dor îmi era să participi la o campanie pentru bloggeri. Am luat o pauză de câteva luni, dar acum revin la campaniile pentru bloggeri de pe platforma BlogAwards, cea pe care am câștigat multe lucruri în trecut, cu celălalt blog al meu, caietul-cristinei.ro. Ce m-a atras din nou în jocul de-a cine scrie cel mai bun articol? Lansarea noii provocări, Blogathon 2018, o competiție în care câțiva sponsori au dat mână cu mână și au venit cu premii foarte tentante.

blogathon premii bloggeri

Avem vouchere pe câteva site-uri online cu produse mai mult decât faine și mi-am propus să și câștig unele dintre el. Nu vreau să vorbesc prea mult despre campaniile astea, puteți afla mai multe despre ele aici. Eu atâta știu că îmi voi da silința să scriu cât mai bine pentru a împușca mai multe premii în această perioadă. Dacă ai un blog activ, chiar te invit și pe tine să participi.

Așa cum spuneam, am ceva experiență în acest domeniu și am încredere că pauza de câteva luni nu m-a făcut să-mi ies din mână. Cui nu-i plac premiile, oare? Mie sigur îmi plac, iar cele oferite în cadrul acestei competiții mă motivează destul de tare să dau tot ce pot eu în scris. Pe lângă premiile din cadrul campaniilor individuale, trebuie să știți că vor exista și premii garantate pentru 40 cei mai buni dintre bloggeri participanți la Blogathon.

Atenție însă! Blogathon este o competiție de cursă lungă pentru că durează până pe 1 octombrie! Asta nu înseamnă că trebuie să scrii neapărat la toate campaniile individuale, dar ar fi bine să o faci dacă vrei să acumulezi un punctaj mai mare.

Ce zici? Participi la Blogathon 2018? Te aștept pe BlogAwards.ro să ne războim în articole pe diverse teme. Fie ca cel mai bun să câștige mai mult!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *