Primul meu rucsac și primele mele lalele artificiale de la Dresslily

În luna septembrie am plasat prima mea comandă pe site-ul Dresslily.com. Mi-am comandat atunci un rucsac, doua buchete cu lalele artificiale și acest ceas bărbătesc. Ceasul a plecat puțin mai târziu de la ei, așa că nu a ajuns încă. Celelalte produse au ajuns în vreo 3 săptămâni la oficiul poștal de care aparțin. De data asta am avut noroc 😀

Am reușit să le și pozez zilele astea și o să vi le prezint și vouă astăzi pentru a vă ajuta să vă faceți o idee în privința produselor de pe Dresslily. Vă spun de la bun început că am fost încântată de rucsac și de lalelele albe, dar oarecum dezamăgită de cele purpurii (sunt modele diferite). Oricum, prețurile sunt destul de bune, zic eu, și transportul este gratuit pe acest site inclusiv pentru România.

Rucsacul pe care l-am ales eu este cel de AICI. Evident că m-au atras prețul și modelul, dar și pozele de detaliu au contribuit la decizia finală. Sigur că vorbim despre un produs din imitație de piele, la prețul acesta, dar eu am zis că merită, mai ales că nu aveam niciun rucsac.

rucsac ieftin

Aspectul nu m-a dezamăgit absolut deloc. Detaliile (ciucurii și împletitura) îl fac să arate foarte bine.

rucsac dresslily

El vine însoțit și de 2 portofele, dar acestea din urmă nu prea-mi plac (cel mare are un design ciudat și mă enervează cum este pus fermoarul în mijlocul lui, iar cel mic este practic pentru cei care au carduri mult de cărat după ei; la mine nu este cazul).

Produsul corespunde 100% pozelor de pe site. Arată impecabil, atât la exterior, cât și la interior.

interior rucsac

Singurul lucru la care mă gândesc este că baretele sunt destul de subțiri și nu știu cât vor rezista.

rucsac imitatie piele

La interior are un buzunar lateral cu fermoar și pe spate, la exterior, încă unul, pe care eu îl consider foarte util pentru că este zona cea mai ferită în care putem ascunde bani și telefonul pe care nu vream să ni le fure cetățenii cinstiți din România.

Concluzia este că acest produs își merită banii.

La capitolul lalele, eu am luat de două tipuri, adică nu sunt doar culori diferite, sunt produse diferite în totalitate și veți vedea de ce.

lalele artificiale

Cele albe imi plac foarte mult. Le-am luat pentru că le-am văzut la o altă colegă bloggeriță (Butnaru Andreia) și mi-a plăcut mult cum dau în diverse poze, folosite ca decor. Acestea albe arată mult mai bine, cred că se vede clar. Și materialul este de alt tip, este ceva cauciucat sau siliconat, nu-mi dau seama, dar oricum acesta sigur vor rezista mult mai mult.

lalea alba artificiala

Sunt 6 fire în buchet, fire individuale, toate de aproximativ aceeași înălțime. Mai aveau și două nuanțe de roz, dar am vrut un roșu, o culoare mai tare care să contrasteze cu albul.

lalele arficiale china dresslily

Așa am ajuns la aceste lalele purpurii care nu sunt la fel de aspectuoase și nu-mi inspiră aceeași încredere în privința rezistenței. În primul rând, buchetul nu este format din 9 fire individuale. Este practic legat sub forma de buchet, este o singură baza cu 9 tulpini (nu știu cum să mă exprim altfel). Eu le-am tăiat (ca să le separ), dar unele au rămas mai lungi, altele mai scurte.

lalele purpurii

Nici materialul nu este același la ele. Deși la ambele modele materialul apare ca fiind poliester, vă spuneam că cele albe o textură cauciucată, iar acestea purpurii au tulpina pe structură de sârmă subțire și cupele sunt practic din material textil foarte subțire, care deja dă să se deșire. Vă dați seama că după un spălat…

Data viitoare o să-mi iau rozul acela mai intens de pe pagina de unde le-am luat pe cele albe. Sper să fie la fel de mișto.

Cam asta este povestea rucsacului meu și a lalelelor mele artificiale.

Ce ziceți? Își merită banii rucsacul și lalelele albe?

14 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *