Probleme cu circulația? Te ajută polenul crud de castan dulce și mur

Obișnuim să spunem că persoanele care au mâinile și picioarele reci sunt sincere. De fapt, ele au probleme cu circulația sângelui. Ar fi bine dacă extremitățile reci ar fi singurele manifestări ale acestei probleme medicale, dar nu este deloc așa. Când sângele nu circulă cum trebuie, apar tot felul de boli, unele mai urâte ca altele. Vorbim aici despre hipertensiune, accidente vasculare cerebrale, boala arterială periferică, boli de inimă, arteroscleroză și altele.

De ce să folosim polen?

polen crud

Pe lângă tratamentul recomandat de medic, pentru astfel de probleme, și un stil de viață adecvat, în tratarea bolii circulatorii se pot folosi și diverse produse naturiste. Unul dintre acestea este un produs apicol mai puțin cunoscut la noi – polenul crud de castan dulce și mur. Din cele mai vechi timpuri oamenii au folosit polenul ca medicament. De ce să nu o facem și noi? Polenul este mai mult decât medicament, este un super-aliment care nu are efecte adverse.

Vezi AICI cât costă polenul crud de castan dulce și mur!

Beneficiile polenului crud de castan dulce și mur

Polenul acesta crud de castan dulce și mur are foarte multe beneficii în organism, ca și lăptișorul de matcă, mierea și păstura. Pe lângă capacitatea sa de a stimula circulația sanguină, întărește și menține sănătoase venele și vasele de sânge și previne demineralizarea. Pe partea de sistem nervos, este un excelent calmant și tonic, prevenind și ajutând la tratarea anxietății și a depresiilor în fază incipientă. Pentru femeile aflate la menopauză, polenul crud de castan dulce și mur este din nou foarte bun. Ameliorează starea depresivă și bufeurile.

polenul crud de castan dulce și mur beneficii

De ce este așa minunat polenul crud de castan dulce și mur? Pentru că are o cantitate uriașă de antioxidanți. Conform unor studii, în 20 de grame de polen de acest tip avem cantitatea de antioxidanți pe care am obține-o consumând 900 de grame de broccoli. Ca să vă faceți o idee! De aceea este atât de eficient în combaterea stresului, a oboselii și a stărilor depresive.

Ai gustat alte tipuri de polen și nu ți-au plăcut? Știu exact despre ce vorbești. Eu zic să-l încerci totuși și pe acesta pentru că este diferit, este mai dulce și mai parfumat.

Cum poate fi consumat polenul crud de castan dulce și mur?

Ca orice polen, poate fi consumat și ca atare, dar și adăugat în diverse alimente sau preparate cum ar fi iaurtul sau salata de fructe. În principiu este bine să fie consumat dimineața. Poate fi consumat tot timpul anului dar, pentru cine nu-și permite este bine să facă măcar 2 cure pe an de câte de 7 săptămâni. Aveți AICI mai multe detalii despre doza de polen pe care trebuie să o luați zilnic sau despre cum trebuie păstrat acest produs pentru a nu-și pierde proprietățile.

 

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *