Trei produse noi și wishlist din zona Deals Sale Rosegal

Pe la început de ianuarie am plasat o nouă comandă Rosegal și abia acum ajung să scriu despre ea pentru că a fost o problemă cu unul dintre produse. Menționez că primele produse din comandă au ajuns în mai puțin de o lună. Cu al treilea a fost problemă cu stocul, am schimbat comanda abia după vreo 20 de zile și a durat mai mult.

Prima mea opțiune a fost o bluză despicată pe umeri. Materialul este foarte mișto, doar că mie nu îmi vine bine deloc. Pe cât de largă este la talie, pe atât de strâmtă îmi este pe mâneci. Nu știu cum și dacă o voi putea modifica să o port eu. Pentru cine poartă mărime mare, dar nu are probleme în mod special cu brațele, să fie prea groase, vă garantez că va arăta minunat.

Produsul corespunde 100% celui din poze, materialul fiind foarte ușor (și are și ceva bumbac în compoziție!). Pentru vară eu cred că este ideală. Iar detaliile croșetate arată și ele foarte bine.

Geanta m-a încântat pentru că este model crossbody și eu numai genți din acestea poștaș am purtat în ultima vreme. Materialul arată foarte bine, deși sigur că lucește cam mult, deci este evident pentru oricine că nu este piele. Surprinzător de bine lucrată cu excepția fermoarelor care nu îmi plac absolut deloc și din pricina cărora nu o voi putea purta. Nu că ar fi nefuncționale, dar sunt din acelea metalice cu aspect oarecum nefinisat, care zgârie la atingere. Eu, cu alergia mea la metale, nu pot sta prea aproape de ea. Păcat, că altfel îmi plăcea destul de mult! Și are și portofel inclus.

Pătura tip sirenă a fost ultima sosită și cea care mi-a plăcut și îmi place cel mai mult din această comandă. Este perfectă din toate punctele de vedere, și ca lucrătură, și ca material, este călduroasă, plăcută la atingere, exact cum mă așteptam. Pe aceasta am luat-o pentru verișoara mea, dar la următoarea comandă voi lua una și pentru mine, atât de mult îmi place senzația de a te cuibări în ea.

În general, am o părere bună spre foarte bună despre produsele Rosegal. Singura problemă la mine este cu mărimile și nici măcar cu ele în sine, ci cu mâinile mele prea groase. Dar nu mă las și îmi comand iar haine de la ei. Plus o nouă pătură sirenă, după cum v-am spus. Nu mă pot abține, mai ales când găsesc produsele care îmi plac la secțiunea Deals Sale Rosegal, unde prețurile mici sunt la ele acasă.

wishlist Deals Sale Rosegal

Pe ce am pus ochii de data asta? Pe o coadă de pește, adică pătură sirenă bleu cu reducere de 60% (adică o iau cu 14 dolari), pe un covoraș inimioară roz din blăniță artificială (la reducere și el, deși nu cred că prețul inițial a fost atât de mare cât spun ei), pe un set de bureței de machiaj și pe o pereche de blugi măsură mare care spre să mi se potrivească.

Vă dau și un pont. Puteți folosi codurile de mai jos pentru a obține o reducere de 25% la orie comanda de peste 10 dolari!

Use code:RGBF1 with 25% discount:

Over 10usd, save 2.5usd; Over 20usd, save 5usd; Over 30usd, save 7.5usd; Over 40usd ,save 10usd; Over 50usd, save 12.5usd; Over 60usd, save 15usd; Over 70usd, save 17.5usd; Over 80usd, save 20usd; Over 90usd, save 22.5usd; Over 100usd, save 25usd;Over 110usd, save 27.5usd; Over 120usd, save 30usd; Over 130usd, save 32.5usd; Over 140usd, save 35usd;

Ați verificat și voi secțiunea Deals Sale Rosegal? S-ar putea să găsiți acolo multe lucruri pe placul vostru. Foarte multe modele de costume de baie la doar 9 dolari, maieuri și tricouri superbe, de vară, la 10 dolari.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *