Protecție solară cu reducere, transport gratuit și premii

Așa cum bine bănuiesc că știți deja, soarele de vară arde la propriu. În weekend-ul care tocmai a trecut, am fost la pescuit, împreună cu soțul meu. În aproximativ două ore, timp petrecut fără protecția umbrelei, s-a ales cu arsuri destul de nasoale pe brațe și umeri. Sper ca asta sa îi fie învățătură de minte să nu stea în soare, mai ales fără să aplice un produse de protecție solară. Sigur că un produs de acest tip ar trebui aplicat cam tot timpul anului, dar sunt conștientă că prea puțini dintre noi facem asta. Măcar vara, încercați să nu stați la soare neprotejați!

farmec produse protecție solară oferte și premii

Sunt destule produse de protecție solară cu preț accesibili, ca să ne putem permite să investim în ele pentru a ne proteja. Farmec este unul din brandurile românești longevive și de încredere, care are în portofoliu și produse de acest gen. Indiferent că vorbim de creme cu factor de protecție, de lapte sau spumă cu factor de protecție, de produse bronzante sau geluri și creme pentru după plajă, le găsim pe toate pe site-ul lor. Sigur, și în magazine, dar mie mi se pare mai ușor online, mai ales că aici știu sigur că le găsesc pe toate, că am parte de cele mai bune oferte de preț și transportul este gratuit în România, prin curier, la comenzile de minim 59 de lei achitate în avans, cu cardul.

Ziceam de oferte? În această perioadă, avem 50% reducere la produsele de protecție solară la crema protecție solară bebe SPF 50, singura care mai este disponibilă din oferta cu 50% la produsele pentru plajă Gerovital. În schimb, mai avem o ofertă tentantă, aceea cu TRANSPORT GRATUIT pentru toate comenzile cu 2 produse de Protecție Solară Gerovital Sun & Derma+ Sun Expert. Produsele sunt cele de aici. Intră în categorie crema de protecție solară pentru față SPF 50 tentă naturală, ulei bronzant pentru plajă SUN, crema autobronzantă SUN, ulei bronzant SPF15 SUN, cremă protecție solară SPF 50 Sun, lapte protectie solară SPF 30 Sun Expert, Loțiune Spay după plajă 3in1 Sun, Loțiune calmantă după plajă Sun Expert, spumă protecție solară cu SPF 30 sau 50, loțiune calmare arsuri solare, gelul reparator după plajă, crema de protecție solară SPF50 pentru copii.

Ai de unde alege, nu?

În plus, există și două tombole active. Un alt fel de a spune că te protejezi și câștigi. Primul concurs are ca premiu o experiență VIP la Neversea. Tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie este să comanzi orice produs din ediția specială Gerovital Sun&Neversea. Produsele participante sunt acestea. La cel de-al doilea concurs se pot câștiga 10 corturi, 50 de șezlonguri și 100 de umbrele de plajă. Cumperi minim un produs de protecție solară Gerovital dintre cele de aici, înscrii bonul fiscal/factura fiscală pe www.premiicufarmec.ro și poți câștiga prin tragere la sorți.

Cu așa oferte și concursuri, ai toate motivele să folosești produsele de protecție solară de la Farmec!