Reducerile de pe Evivo.ro mi-au dat idei – 4 lucruri pe care aș vrea să le schimb în bucătărie și în baie

Eu am mai zis-o: internetul este periculos. Nu doar că aici mi-am cunoscut soțul. dar aici îmi vin cele mai multe idei. Și, nu, o persoană cu multe idei nu se numește idiot. În cazul meu, ideile țin de ceva îmbunătățiri de făcut în baie și în bucătărie, deci teancul meu de idei mă transformă într-un soi de spiriduș cu specializare pe amenajări interioare.

Nici măcar nu plănuiam să fac schimbările astea anul acesta dar așa a fost să fie. Mi-a ieșit în cale un banner cu reduceri (eu când văd reduceri îmi fac ochii ca liniile de la aparatele de jocuri), am dat un click și de-acolo… nenorocire. Nu pentru mine. Pentru mine e de bine. Pentru dumnealui e mai grav, că el e meșterul bun la toate și va trebui, nu doar să plătească, ci să și execute la propriu toate modificările pe care ochiul minții mele le-a program în doar câteva secunde. Ziceți voi că n-am făcut eu ce era mai greu! Nici nu sunt vinovată. Vinovați sunt cei de la evivo.ro, că și-au pus reclamele în calea mouse-ului meu.

Cine e Evivo? E un magazin online, un fel de rai ai băilor și bucătăriilor. La ei găsești baterii sanitare de baie și bucătărie, chiuvete de foarte multe feluri, accesorii de baie, seturi de duș și chiar elemente pentru instalațiile sanitare. Dar ajunge cu detaliile, să vă spun care sunt cele 4 lucruri pe care vreau să le schimb.

336x280_evivo_baterii_bucatarieChiuveta din bucătărie

Am o chiuvetă veche de vreo 6 ani. Oricum n-a fost nemaipomenită de la început, dar acum chiar arată foarte rău. Are și urme de rugină și nu mai îmi place mie și gata. Ce atâta explicații? Mă simt de parcă aș vorbi cu bărbati-miu. Fix așa a fost cu el, când a venit în seara aceea acasă. De la poza asta a pornit totul. De mult timp îmi doream o baterie cu arc, de tipul celei din această fotografie. Asta e chiar poza vinovată de toată poveste mea. De la oferta asta a început totul. Când am intrat pe site, în loc să mă duc direct la baterii, am făcut un mic ocol pe la ”raionul” cu chiuvete de bucătărie. Recunosc, văzusem scris Ofertă chiuvetă bucătărie granit și nu m-am putut abține.

chiuvete bucătărie granit compozitVezi Oferta!

Mai zărisem și într-un magazin genul acesta de produs, dar acolo scria chiuvetă bucătărie compozit. I-a luat ceva soțului meu să îmi explice cum e cu materialele și că denumirea completă este chiuvete pentru bucătărie din granit compozit. Oricum nu prea mă interesa ce avea de zis. Eu deja îmi imaginam ce frumos se va așeza noua chiuvetă în bucătărie și ce mândră voi fi de ea că are strat antibacterian și este anticalcar.  Cam așa arată chiuveta aleasă de mine și are garanție 10 ani.

Bateria de la bucătărie

baterie-cu-arc-pentru-bucatarieSă nu uităm că eu intrasem pe site cu gândul la baterie! Mai ales la chiuveta asta modernă, doar nu era să rămân cu bateria aia veche, pe care am turnat eu  o soluție de curățat și am înnegrit-o. L-am lăsat și aici să îmi explice (ca să se simtă bine) vreo zece minute despre tipuri de baterii și apoi i-am zis că, fără această baterie cu arc, poate să-și ia adio de la vase spălate. Asta a fost cel mai solid argument. Ar fi în stare să mute toată mobila, numai să nu spele vase. E bateria pe care mi-o doream, cu arc, flexibilă, gata să-mi ducă apa acolo unde am nevoie. set-de-dus

Setul de duș

Când m-a văzut uitându-mă la panouri de duș cu hidromasaj, cred că i-a stat puțin inima în loc. L-am liniștit. Nu că nu mi-aș dori așa ceva, dar noi nu avem cabină de duș momentan. Ne-am dorit cadă și cadă am pus. Și de bateria pentru cadă a scăpat pentru că am schimbat-o prin primăvară. În schimb, de un set de duș (coloană de prins în perete, suport pentru prindere și furtun pentru duș) chiar aveam nevoie. Am ales un set ieftin, la 83 de lei, din crom, cu 2 ani garanție.

Vezi oferte seturi de dus!

Bateria pentru lavoar

baterie-retroAici am zis să nu fiu rea și să îl las pe el să aleagă. De unde era să știu că i se pune pata pe o baterie care se potrivea fix ca nuca în perete? O vedeți și voi în poză. I-am explicat că este foarte frumoasă dar nu pentru baia noastră. Noi avem un spațiu destul de modern și nu se potrivesc în el baterii și accesorii retro. Am ales într-un final tot o baterie din crom, foarte ieftină (cu preț până într-o sută de lei).

Aici ne-am oprit cu lista de cumpărături. Eu aș mai fi vrut o bară pentru perdeaua de la duș, un set de accesorii pe o culoare mai vie și un raft metalic pe care să-mi pun câteva produse. Le-am lăsat de-o parte acum dar voi reveni eu să mi le cumpăr. Neapărat de aici, de pe evivo.ro, pentru că au produse cu un design deosebit pe care nu le-am văzut în alte magazine. Prețurile n-aș zice că sunt mici dar nici mari. Sunt ceea ce eu numesc prețuri corecte pentru că raportul calitate-preț este foarte bun. Toate produsele vin cu certificat de garanție așa că nu am nici un motiv să iau din altă parte o baterie cu 10 lei mai ieftină, fără garanție și, peste o lună, să mă trezesc cu ea stricată.

Vezi toate produsele aici!

Dacă aveți și voi ceva planuri de schimbări prin baie sau bucătărie, eu vă recomand acest magazin. Veți găsi produsele rapid (sunt frumos așezate pe categorii și le puteți filtra rapid în funcție de marcă, de funcții sau de materialul din care sunt făcute) și le puteți identifica pe cele mai ieftine alegând să vă sorteze produsele în funcție de preț crescător. În plus, au prețuri promoționale la anumite pachete adică, dacă alegi să cumperi o astfel de chiuvetă albă din granit compozit cu tot cu baterie sau un set de dus cu baterie pentru cadă, ai reducere.

Voi ce schimbări aveți în plan în materie de articole sanitare?

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *