Refresh estetic cu tratamente de lux accesibile – Criolipoliza și Terapia Vampir

Cu pași repezi ne îndreptăm către sfârșitul anului. Abia aștept sărbătorile de iarnă. A fost un an lung, obositor și încărcat de evenimente, atât plăcute, cât și neplăcute. Mă simt obosită și am nevoie de o vacanță de relaxare ca să-mi încarc bateriile și să încep cu bine noul an.

Partea proastă este că până la vacanță e cale lungă. Partea bună e că cineva mi-a auzit dorința și i-a povestit lui Moș Nicolae despre visul meu de a mă remodela după nașterea celui de-al doilea copil. Așa am ajuns eu ca, în dimineața zilei de 6 decembrie, să găsesc în ghetuțe un voucher pentru tratamente de remodelare corporală și reîntinerire la un salon de lux. Nu pot să vă spun ce mult m-am bucurat că voi avea parte de aceste tratamente la Dr. Cristina Bejan chirurgie estetica Bucuresti. Și Moșul chiar a știut și ce tratamente prefer: slăbire prin criolipoliză și întinerire prin terapia vampir-Dracula. Despre prima am auzit de multe ori vorbindu-se pe la TV și pe bloguri. Despre terapia Dracula aflasem dintr-un reportaj despre cum se menține fresh Cătălin Botezatu. dr bejan chirurgie estetică

De ce am nevoie de tratamente de remodelare corporală?

De câte ori am visat să pot mânca fără să mă îngraș sau măcar să se depună pe unde am nevoie, nu pe burtă sau șolduri. Ei, vise, nene, vise!!! Dacă, după prima sarcină mi-am revenit foarte repede, după cea de-a doua lucrurile nu au mai stat așa bine. Burtica și câțiva colăcei nu se dau duși cu niciun chip, insistă să rămânem împreună, deși eu nu-mi doresc asta 😀 Trebuie să iau măsuri urgente. Nici nu aș vrea să slăbesc complet, ci doar pe anumite părți ale corpului și pentru asta am nevoie de tratamentul de slabire cu criolipoliza. Nu știam foarte multe detalii despre această procedură, așa că m-am documentat foarte bine și am aflat multe lucruri interesante.

Ce este criolipoliza?

Criolipoliza este o tehnologie noua, non-invazivă care combină vacuum-ul cu tehnologia răcirii controlate pentru a reduce depozite localizate de grăsime și a le elimina, ulterior, pe cale naturală prin sistemul limfatic și urinar. Această metodă se bucură de succes, atât în rândul femeilor, cât și în rândul bărbaților, pentru că nu necesită anestezie, injectări sau alte intervenții chirurgicale dureroase. Deși, mulți recurg la operații chirurgicale complicate pentru a slabi, aceasta procedură nu necesită internare, nu se resimte niciun disconfort și nu este nevoie de perioadă de recuperare, pacienții pot reveni la activitățile obișnuite, fără nici o problemă, imediat după terminarea ședinței.slabire cu criolipoliza

Dă rezultate tratamentul de slăbire cu criolipoliză?

Așa cum vă spuneam, criolipoliza nu necesită injecții sau anestezie pentru că această procedură răcește în mod gradat temperatura pielii care acoperă stratul de grăsime, fără nici o durere. Prin scăderea temperaturii la zero grade Celsius sunt omorâte celulele adipoase fără să afecteze pielea sau mușchii, iar eliminarea acestora făcându-se prin ficat.ce inseamna criolipoliza

Să nu vă închipuiți că rezultatele se văd imediat ce se termină ședința!  Nu; aproximativ 40% din rezultate vor începe să se vadă după 15 zile. În funcție de grosimea stratului inițial de grăsime, reducerea va fi de 3-15mm însă, pentru a observa rezultatele finale, trebuie să așteptăm o perioada de 6 săptămâni și abia atunci se poate discuta de o nouă ședință, dacă mai este necesar.rezultate tratament criolipoliza

Acum abia aștept să merg la prima ședință. Cred că este visul oricărei femei, să piardă din centimetri direct pe zonele cu probleme, și asta printr-un tratament nedureros, fără operație sau luni întregi de exerciții costisitoare. Și să știți că moșul meu nu este foarte bogat, dar și-a permis să-mi ofere aceste tratament la una dintre cele mai bune clinici, Mirrors Beauty Salon pentru că au multe promoții și prețuri speciale atunci când se achiziționează pachete în loc de ședințe individuale.

Tratament de reîntinerire cu terapia Vampir

Al doilea tip de tratament de care voi beneficia este terapia vampir – Dracula. De când am auzit prima data de el, gândul mi-a zburat la Contele Dracula, la toate legendele și poveștile despre el. Cred, că toată lumea știe poveștile despre Contele Dracula, ba mai mult, chiar și străinii știu de România mulțumită lui Dracula 🙂 Dar, să revenim la ale noastre – aceasta terapie constă într-un tratament cu propriul sânge, fără riscuri și fără complicații.terapia vampir dracula

Tratamentul Plasmolifting, cu plasmă proprie îmbogățită cu trombocite, cunoscut ca ,,terapia Vampir,, constă în recoltarea factorilor de creștere trombocitari din propriul sânge și reintroducerea lor în țesutul cutanat, stimulând procesele de reparare celulară și de sinteză de colagen.

Ce presupune terapia Dracula?

În primul rând trebuie ca tenul să fie curat pentru a se aplică crema anestezică. Apoi se recoltează 1-2 eprubete de sânge. După recoltare se procesează la centrifugă pentru a selecta plasma cu trombocite (celule ce conțin factorii de creștere și reparare) și se introduce în zona dorită prin injectare directă și/sau microneedling. Se prepară fillerul Plasmagel și se tratează ridurile profunde. Trebuie să știți că toată procedura se efectuează în prezența pacientului, cu produse de unică folosință, pentru a înlătura orice suspiciune cu privire la sângele administrat. Zero riscuri de infectări.

Se recomanda sa se efectueze o serie de 3 ședințe, la interval de 2-3 săptămâni pentru a obține efecte durabile, iar ulterior să se facă o ședință pe an pentru întreținere. Rezultatele sunt vizibile după o săptămână de la prima ședință prin dispariția ridurilor fine, a cicatricilor post-acnee, a cearcănelor și îmbunătățirea fermității tenului.  Fix ce vreau eu să obțin!

Cam acestea sunt detaliile pe care vi le pot oferi momentan despre aceste două tipuri de tratamente. Sunt tratamente de lux la care apelează inclusiv vedetele. Le voi testa și eu chiar înainte de sărbători și voi reveni atunci cu mai multe impresii. Am mari așteptări de la ele, mai ales că am citit și o mulțime re review-uri pozitive la adresa salonului, atât pe Facebook, cât și pe Google. În plus, multe persoane au cuvinte de laudă la adresa doamnei Dr. Cristina Bejan, specialist în chirurgie estetică.

Dacă vă doriți și voi să apelați la astfel de servicii de remodelare corporală, căutați Mirrors Beauty Salon pe Google și găsiți acolo lista întreagă, cu serviciile obține și cu prețurile. Dacă testați ceva nou, să ne povestiți și nouă!

18 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *