Rekze 63 – șamponul anti-cădere care chiar dă rezultate

Căderea părului este o problema frecventă în ziua de azi. Tot mai multă lume se plânge de o cădere accentuată și continuă a părului. De vină sunt mai multe lucruri: produsele de îngrijire prost alese, stilul de viață, stresul, poluarea, dereglările hormonale. Din păcate, dacă această problemă nu este tratată corect încă din faza incipientă, ea se acutizează și părul ajunge să se rărească în mod vizibil. Dacă pentru bărbați este neplăcut, pentru femei poate fi o adevărată tragedie. La fiecare baie te îngrozești de numărul firelor de păr adunate în cadă. După, altă claie de păr rămasă în perie. Zilnic păr pe pernă, păr în casă, și tu nu prea mai ai ce prinde în coadă sau împleti. Fix acesta este cazul meu.

Rekze 63 – a fi sau a nu fi?

Am testat ceva șampoane la viața mea. Am testat și diverse balsamuri, măști și seruri sau tratamente. Unele mai ieftine, altele mai scumpe. Unele naturale, altele… departe de a fi naturale. Foarte puține au dat rezultate cel puțin satisfăcătoare. De câțiva ani, m-am ales și cu o frumoasă dermatită seboreică, iar căderea părului s-a accentuat și mai tare. Prin urmare, atunci când mi s-a propus să testez acest șampon regenerant și anticăderea părului, nu știam dacă să-i spun DA sau NU. Mă temeam că nu am să-l pot suporta din pricina dermatitei. Am comunicat partenerului că este posibil să nu-l pot testa, și-a asumat acest lucru și în câteva zile am primit șamponul.

Rekze 63 sampon-cresterea-parului-impotriva-caderii-parului-sustine-regenerarea

Pe scurt, Rekze 63 este un șampon anti-căderea părului, un produs complex (cu 63 de ingrediente) care promite să regenereze părul și să facă minuni pe partea de cădere. Nu intru în detalii despre ingrediente și modul de utilizare și acțiune. Găsiți aceste informații pe Rekze.ro. Eu mă voi rezuma la părerea proprie despre produs. Dacă asta căutai, păreri despre Rekze 63, ai nimerit bine.

Vezi AICI preț șampon Rekze!

Face casă bună cu dermatita?

L-am folosit cu strângere de inimă primele dăți. Dermatita nu te lasă să folosești ce vrei tu în materie de îngrijire a părului. Dacă un produs nu îi convine, imediat ce l-ai folosit, te umpli de pete roșii și cojițe care sunt mai nasoale decât banala mătreață. Și să vezi mâncărime și apoi usturime dacă te scarpini! Din fericire, Rekze 63 a fost acceptat foarte ușor de scalpul meu. Nu am și nu am niciun fel de probleme în cele 4 săptămâni de când îl folosesc. Primul test l-a trecut cu brio.

Cum se comportă la spălat?

Are un miros plăcut, nu foarte pronunțat, deși cred că mirosul este ultimul lucru care vă interesează. Știu prea bine cum e să fii dispus să încerci orice, numai să nu-ți mai cadă părul. Are o textură satinată, destul de lichidă, dar concentrată. Nu e nevoie de o cantitate mare (nu am nici părul prea lung, doar până la umeri) de șampon și spumează binișor chiar de la prima aplicare. De notat că eu am părul gras și unele șampoane nu reușesc să facă spumă la prima aplicare. La a doua, spuma este foarte densă și rămâne activă în cele 4-5 minute cât se recomandă să lași șamponul să acționeze.

Cum spală părul?

Într-un super mod. Nu mă așteptam. Curăță foarte bine firul de păr și scalpul, fără să usuce. Rekze 63 este genul de șampon care degresează bine și se clătește rapid, nelăsând senzația aceea de păr incomplet clătit. Părul mi se pare că este mai ușor de descurcat de când îl folosesc, deși nu utilizez balsam de păr. Ce e sigur e că dă un super volum și o strălucire aparte părului. Volumul, la mine, nu rezistă mai mult de o zi, dar important este că părul nu se îngrașă mai repede decât de obicei din cauza acestui șampon. Dimpotrivă, aș zice.

review păreri șampon Rekze 63

Chiar dă rezultate?

DA. Categoric, DA. Nu știu cum, nu știu pentru cât timp, dar rezultate sunt. Unele chiar foarte bune. După primele 3-4 utilizări deja nu mai cădea la fel de mult păr la baie. La mine acesta era momentul cel mai critic. Până acum l-am folosit aproape 4 săptămâni, de 3 ori pe săptămână (deși cei de la Rekze recomandă de 4 ori pe săptămână), deci vreo 12 utilizări. În acest timp, cantitatea de păr căzută la baie s-a redus cu mai mult de jumătate. La fel și la pieptănat. Pe pernă, mai rar fire de păr căzute.

De menționat că, dacă trec două zile de la baie, în a treia deja se remarcă un volum puțin mai mare de fire de păr pierdute. Poate este doar în cazul meu, pe fondul transpirației accentuate (eu transpir mult în zona capului), dar oricum a treia zi fac baie sigur și ciclul se reia cu la fel de mult succes.

Părul este mai lucios, arată cu siguranță mai bine și nici nu se mai rupe la fel de tare. La mine, nu doar căderea este problema. Pe pernă, pe lângă firele de păr căzute, am mereu și multe fire de păr rupte. Asta deși nu am un păr foarte tocit sau agresat cu placa, ondulatorul sau produse de styling și îmi și tund vârfurile destul de des. Și pe partea asta am remarcat ameliorare.

Concluzii

Evident că, după o lună de utilizare a lui Rekze 63, este prea devreme să vorbesc despre lucruri precum îndesirea au accentuarea ritmului de creștere a părului. În privința aceasta voi reveni cu un update.

Rekze 63 vă poate ajuta să reduceți cantitatea de păr pierdută chiar dacă printre cauzele căderii părului se numără și problemele hormonale. Evident că ce are cauză internă nu poate fi complet remediat lucrând doar la exterior, dar șamponul oricum funcționează. Eu am și probleme hormonale, nu mănânc nici ce trebuie, și iată că dă rezultate. Rezultatele vor fi mai bune în cazul celor care au un stil de viață cât mai apropiat de nivelul sănătos, care tratează căderea părului într-o fază incipientă și care nu se confruntă cu alte probleme locale sau generale. Combinat cu serul și balsamul, cred că lucrează și mai bine acest șampon.

Nu pot spune că a stopat căderea părului, dar faptul că a redus cu mai mult de jumătate numărul de fire pierdute la baie sau pieptănat pentru mine contează enorm. Mai am cam jumătate din recipient, deci cam pentru încă o lună de utilizare. Dacă rezultatele vor fi cel puțin constante, cu siguranță îl voi recumpăra.