Review Antivirus Kaspersky Internet Security 2016

După o lună de utilizare a unei versiuni trial și alte 2 luni de folosire a lui Kaspersky Internet Security Antivirus cu licență, cred că pot să vin cu niște concluzii despre utilitatea acestui program, cu impresii despre modul său de funcționare și cu o scurtă prezentare a programului pe care, sincer, cred că ar trebui să îl aveți cu toții instalat pe calculator. Ca să nu mă lungesc foarte mult, am să trec direct la concluziile mele și la motivele care mă fac să recomand acest antivirus.

Kaspersky este un antivirus ușor de instalat și utilizat

Indiferent că vorbim de varianta trial sau de cea cu licență, instalarea acestui antivirus este simplă și rapidă, nu o ocupă mult lor în calculator. Se instalează foarte repede și nu cere restart calculatorului. După instalare, antivirusul devine activ imediat. Din acel moment calculatorul este protejat.kaspersky-antivirus

Setările sunt prestabilite, deci nu necesită cunoștințe prea multe în domeniu pentru a putea fi folosit în siguranță. Programul este setat astfel încât să pornească automat odată cu pornirea PC-ului. Sigur că setările pot fi modificate și majoritatea sunt simplu de făcut, mai ales că meniul este în limba română și oricine poate înțelege ce este de făcut. Oricum totul este intuitiv, deci oricine se va prinde rapid ce trebuie setat acolo unde intervenția este absolut necesară (așa cum este în cazul setărilor pentru control parental).

Asigură protecție perfectă

Nu am avut niciodată probleme cu el în cursul celor 3 luni de utilizare. De fiecare dată când am încercat să intru pe vreun site care conținea viruși, Kaspersky mi-a blocat imediat accesul, anunțându-mă că acolo este ceva care ar dăuna sănătății calculatorului și siguranței datelor mele. Asigură protecție antivirus, atât în ceea ce privește scanarea sistemului și a fișierelor dorite sau dispozitivelor externe atașate computerului, dar și protecție în timp real, prin scanarea la secundă a traficului pe internet. Viteza de scanare este mult mai bună decât la alte soluții antivirus.

Protejează împotriva virușilor cu răspândire pe email sau prin mesagerie instant, scanează orice fișier atașat unui email, înainte de a a-ți permite să-l descarci și, chiar dacă ai da download unui program sau unui fișier care este infectat, Kaspersky nu te-ar lăsa să finalizezi acea descărcare, oprind-o și anunțând că acolo sunt viruși. antivirus-kaspersky-compressor

Antivirusul oferă și protecție anti-phishing. Nimeni nu are acces la camera ta web fără acordul tău, ai opțiune de navigare privată (în cadrul căreia datele tale sunt mult mai în siguranță) și oferă și protecție financiară (absolut necesară în zilele noastre când facem multe plăți online și ne verificăm situația contului online).

Kaspersky ne protejează și de spam-ul care uneori de mănâncă minute bune din viață. Mesajele tip spam rar mai ajung în inbox. De asemenea, din setări se poate activa și funcția de adblock, cea care vă va face viața mult mai ușoară, împiedicând suita aceea de 5-6 bannere să vi se afișeze atunci când vreți să accesați o anumită pagină.

Și pentru părinții dornici să-și știe copiii în siguranță la calculator antivirusul Kasperky Internet Security 2016 este mai mult decât recomandat, grație modulului Control Parental. Cu ajutorul lui se poate limita accesul la calculator și internet în anumite zile sau anumite intervale orare, se poate bloca accesul la jocuri și site-uri dedicate celor care au peste 18 ani (conținut adult), îi poți opri posibilitatea de a conversa cu persoanele pe care le consideri un pericol pentru el (de pe rețelele de socializare). Aveți detalii în materialul video.

Kaspersky Antivirus nu afectează performanțele calculatorului

Nu mă pricep la date tehnice, nu știu să vă spun câtă memorie RAM consumă programul, dar pot să vă spun că activitatea mea la PC și cea online nu sunt deloc îngreunate din pricina lui. Computerul pornește rapid și odată cu el și soluția antivirus, browser-ul nu mi s-a blocat niciodată, paginile și imaginile se încarcă absolut normal, foarte rapid. Am simțit nevoia să menționez asta pentru că știu, din propria experiență, că unele soluții antivirus creează probleme de acest gen. Kaspersky nu afectează cu nimic performanțele calculatorului. Asta mi se pare foarte important.

Vrei să încerci GRATUIT un antivirus Kaspersky?

Așa am ajuns și eu să-l îndrăgesc, folosind o variantă trial gratuită pentru 30 de zile. O lună este o perioadă suficientă pentru a-ți da seama de cum lucrează un program, dacă e pe placul tău sau nu, dacă merită să-l cumperi cu licență sau nu. Pentru a-l testa trebuie doar să intri pe www.kaspersky.ro și să descarci orice antivirus Kaspersky în variantă trial.antivirus-gratuit

Apoi îl instalezi în calculator și 30 de zile te bucuri de cel mai bun antivirus. Așa îl văd eu. Nu doar eu. Este un antivirus foarte utilizat la scară mondială și a primit și multe premii. Este pe locul 1 din foarte multe puncte de vedere și este cel mai recomandat program pentru că este și simplu de utilizat, oferă și protecție foarte bună și nici nu îngreunează funcționarea calculatorului.

Vrei să cumperi un antivirus Kaspersky la preț redus?

În cazul ăsta grăbește-te! Mai ai 2 zile la dispoziție pentru a te bucura de oferta Kaspersky de Black Friday. Poți cumpăra orice antivirus cu reducere de 20% – 30% direct de pe kaspersky.ro. Așa cum am menționat și în materialul video, reduceri veți găsi și pe site-uri precum emag.ro, altex.ro, flanco.ro, cel.ro, pcgarange.ro, dar nu am studiat și nu știu dacă acolo sunt la fel de consistente ca pe site-ul kaspersky.ro. Bine, au avut reduceri și de 50%, dar eu am ”dormit” puțin în perioada aceea. Oricum, dacă ați testat deja în trecut produsele Kaspersky și v-a plăcut cum ați lucrat împreună, acum e momentul să cumpărați programele cu licență pentru că oricum sunt mai ieftine, chiar dacă am ratat oferta la jumătate de preț.

Cam asta ar fi prezentarea și review-ul meu, pe scurt și pe înțelesul tuturor. Review-uri pline de date tehnice găsiți voi peste tot pe Google.  Recomand Kaspersky Internet Security cu toată sinceritatea. După toate lucrurile prin care am trecut eu și cât m-a costat (la propriu) lipsa unui antivirus bun din calculatorul meu, chiar nu mi-aș permite să mă joc cu banii și nervii oamenilor, recomandându-le ceva în care eu nu cred. Oricum, vă veți convinge singuri de asta testând gratuit un antivirus Kaspersky, nu e nevoie să mă credeți 100% pe cuvânt!

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *