Review apa micelară Bottega Verde cu măr verde și kiwi

În cea mai recentă comandă de la Bottega Verde am avut și o apă micelară, de care eram foarte curioasă cum se va comporta. Mai avusesem alte produse de curățare de la ei, demachiantul bifazic pentru ochi și gelul demachiant purifiant cu grapefruit roz, dar niciodată apă micelară pentru că nu văzusem niciuna pentru ten gras. Nu știu dacă e produs nou sau doar nu l-am văzut eu până acum, dar acum mi-am luat această apă micelară Bottega Verde cu măr verde și kiwi specială pentru ten gras.

apa micelară Bottega Verde cu măr verde și kiwi

Iată cum este descris produsul pe site: O apa micelara placut racoritoare si usoara pentru o curatare rapida si echilibrata. Micelele active de curatire invaluie praful, mizeria si machiajul, lasand pielea curata, revigorata si tonifiata. Formula ultra-eficienta cu extract de mar verde si kiwi o face potrivita pentru machiajul rezistent la apa. Nu lasa niciun fel de reziduuri, astfel ca nu trebuie sa aplici un tonic sau sa clatesti. – Un produs pentru femeile de toate vârstele, dedicat curățării și demachierii tenului.

Acum aflați părerea mea despre apa micelară Bottega Verde cu măr verde și kiwi

Produsul vine într-o sticluță din plastic, transparentă, de 200 de ml, cantitate care mie sigur îmi va ajunge cam o lună, cu 2 utilizări pe zi, dimineața și seara. Sistemul de închidere este foarte simplu, cu click, dar sigur. Nu se desface ușor, să te trezești că-ți curge prin sertarul cu produse.

Mirosul este foarte natural, fin, predominând aroma de măr verde. Nu știu dacă și cât timp se păstrează mirosul pe ten pentru că întotdeauna aplic alt produs după demachiere.

apa micelară Bottega Verde cu măr verde și kiwi

Pielea nu ustură absolut deloc când intră în contact cu această apă micelară și țineți cont că eu am tenul foarte sensibil și adesea iritat. Când foloseam apa micelară Garnier, mereu aveam probleme în perioadele cu erupții pe piele. Pe aceasta am folosit-o și pentru demachierea zonei ochilor fără probleme, deci o recomand sincer pentru că e mult mai ok decât bifazicul de la care pe mine mă usturau ochii. E ca și cum ai șterge cu apă simplă, doar că e mai mult decât atât pentru că apa nu poate curăța la fel de bine. Altfel cum vă explicați că, dacă ne demachiem după ce ne spălăm pe față, tot găsim urme de murdărie pe discheta demachiantă?

Curăță mai mult decât bine, chiar și rimelul rezistent la apă și nu trebuie să insiști foarte mult, să freci locul respectiv până te iriți, și nu este cu mult mai scumpă decât produsele de la alte branduri.

Vezi preț apa micelară Bottega Verde cu măr verde și kiwi

După demachiere, tenul rămâne curat, cu o senzație plăcută de prospețime, cu o catifelare aparte care ține mai mult de nivelul de hidratare bănuiesc. Ceea ce are special acest produs destinat tenului gras față de altele obișnuite este capacitatea de a curăța inclusiv excesul de sebum. Alte produse lasă anumite urme, nu știu cum să explic, ceva reziduuri și o senzație de piele uleioasă. Pur și simplu cu apa micelară cu măr verde și kiwi simți fața curată, netedă, nici uscată, nici uleioasă, perfectă.

Nu simți nevoia și nici nu trebuie să te clătești după ce ai utilizat produsul și după cum știi, atunci când folosești apă micelară nu ai nevoie și de un produs tonic pentru că aceasta face și treaba acelui produs.

Dacă ar fi să dau o notă acestui produs, n-aș putea să-i ofer mai puțin de 10 pentru că nu i-am găsit niciun cusur în cele aproape 3 săptămâni de când o folosesc.

Îl găsești pe BottegaVerde.ro, un magazin plin de cosmetice italienești de calitate. La orice comandă ai un produs cadou și, dacă valoarea cumpărăturilor este mai mare de 99 de lei, nu plătești nici transport. În plus, dacă îți face cu ochiul vreun produs de la ei, mai am o veste bună: la orice comandă, indiferent de valoarea ei, poți plăti mai puțin cu 10% folosind codul de reducere IEFTINICI (în câmpul dedicat, înainte de finalizarea comenzii). Dacă nu te descurci, îmi poți scrie și te ajut.

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *