Review fond de ten iluminator Bottega Verde (cu extract de grapefruit și afine)

Fondul de ten este singurul produs de make-up la care nu pot renunța. Alte produse, gen ruj, rimel, farduri folosesc ocazional, dar fondul de ten trebuie să-l aplic neapărat atunci când ies din casă. Am suficiente imperfecțiuni pe care vreau să le ascund. Problema e că am și un ten sensibil și predispus la acnee și unele fonduri de ten nu prea mă ajută din acest punct de vedere. Mă împăcam bine cu un produs elf, dar nu se mai găsește la noi, așa că am decis să încerc și un fond de ten de la BottegaVerde.ro, de unde mi-am tot cumpărat produse de îngrijire în ultima vreme.Mi-am comandat acest fond de ten iluminator Bottega Verde cu extract de grapefruit și afine în luna august (alături de alte produse, desigur, ca să fiu sigură că am transportul gratuit – valabil pentru comenzi mai mari de 99 de lei – și că primesc un produs cadou).

Iată cum este descris produsul pe site: Se adaptează perfect fiecărui tip de ten, oferă o frumusețe radiantă și un confort pe tot parcursul zilei. Textura sa, foarte mătăsoasa și netedă, asigură o componență omogenă și corectează petele și imperfecțiunile cu un singur gest. Pentru un rezultat perfect natural și luminos. Formula cu extract de grapefruit și de afine păstrează tinerețea tenului. 

Vezi AICI preț fond de ten iluminator Bottega Verde!

fond de ten cu grapefruit si afine bottega verde bej dechis

Este un fond de ten lichid. Am avut emoții pentru că nu știam dacă mi se va potrivi nuanța. Eu am ales bej deschis și am nimerit-o. După cum puteți vedea în ultima poză, eu am tenul destul de alb. Ca să fie mai ușor de urmărit, am să notez impresiile mele cu liniuțe (atât părțile sale pozitive, cât și cele negative)

Puncte Forte

– nu are miros neplăcut (am întâmpinat problema și la fonduri de ten de 3-4 ori mai scumpe). Dimpotrivă, are un miros discret, plăcut, care se pare că nu se datorează unui parfum sintetic, ci aromei boabelor de tonka.
– nu irită tenul (eu îl am gras și sensibil). Sunt campioană la sensibilitatea tenului și găsesc greu produse care să nu-mi înroșească mai tare vreo pată sau să nu-mi provoace apariția coșurilor;
– se aplică foarte ușor fiind lichid și cremos și, în felul ăsta, nu ai nevoie de o cantitate mare de produs pentru o aplicare. Totuși, nu este atât de lichid încât să curgă.

fond de ten iluminator bottega verde


– nuanța bej deschis s-a pliat perfect pe culoarea tenului meu;
– rezistă foarte mult timp chiar și fără a fi fixat cu pudră (pe care eu nu prea o agreez);
– nu este nici foarte gras, dar nici nu usucă pielea. N-aș zice că matifiază, dar nici nu scoate în evidență excesul de sebum;
– are în compoziție extracte de grapefruit și afine, cunoscute pentru proprietățile lor hrănitoare și antioxidante, ferind pielea de îmbătrânirea prematură;
– fața arată natural după aplicare și chiar are este iluminată. Acoperirea nu este însă una de 10, este una de nivel mediu. Poza de mai jos nu este prelucrată în niciun fel, ca să vă faceți o idee despre cum arată fondul de ten aplicat. Pe zonele unde am pete eu am aplicat însă și acest produs. Ceea ce se vede este fondul de ten pus peste crema mea obișnuită, fără bază de machiaj sau pudră. Este aplicat cu un burețel Ebelin într-un singur strat.

machiaj fond de ten bottega verde

Puncte slabe

– ambalajul – eu prefer fondurile de ten cu pompiță sau măcar cu închidere cu click, nu prin înșurubare pentru că asta mi se pare cel mai greu de manevrat.
– acoperirea medie – este foarte bun pentru machiajul lejer de zi cu zi, dar dacă vreți mai mult, probabil că nu vă veți mulțumi cu el.
– dacă îl țineți în geantă, la peste 30 de grade Celsius, în ideea de a-l reaplica peste zi, o să devină prea apos.

Concluzia este că, dacă vreți un fond de ten cât mai natural, cu acoperire medie, care să nu irite pielea, acest fond de ten iluminator Bottega Verde cu extract de grapefruit și afine o să vă placă.  Dacă aveți așteptări foarte mari pe partea de acoperire, posibil să nu fie pentru voi. Acum nu știu cum arată aplicat în 2 straturi și cu pudră peste…

Dacă te tentează acest produs sau altul de pe acest site, am o veste bună: la orice comandă, indiferent de valoarea ei, poți plăti mai puțin cu 10% folosind codul de reducere IEFTINICI (în câmpul dedicat, înainte de finalizarea comenzii). Nu știi unde? Scrie-mi și te ajut!

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *