Review Plic Zebra Nissa

El nu se numeste plic zebra. I-am spus eu asa pentru ca are dungi verticale. Denumirea lui pe site este plic EXG0009. Acum este comercializat la un pret si mai redus decat atunci cand l-am achizitionat eu, din cate vad. Eu am dat 99 de lei pe el, pret redus de la 199 de lei. Sincer 199 de lei nu as fi dat pe el. De ce? Pentru ca nu imi place ca produsele de pe site-ul Nissa nu au descriere mai deloc. Adica daca ar fi sa ma intrebati pe mine, la fiecare produs ar trebui sa existe poze in detaliu, sa fie trecute dimensiunile. La acest plic nu scrie nimic pe site, dupa cum puteti vedea. El are cred cam 15cmx10cm, deci este destul de micut dar este incapator avand forma asta de valiza.

Ca aspect e destul de dragut si pare rezistent. Din cate puteti vedea, lantul pe care il are atasat este destul de finut si in aceeasi nuanta cu acele margini metalice ale plicului. Materialul, asa cum apare pe site, ar fi piele ecologica. Dupa parerea mea, e un fel de amestec de piele ecologica cu ceva textil(asa se simte la mana). Textura e faina si nu ii permite sa alunece usor din mana deci aici ii dau un plus. Nici inchizatoarea nu mi se pare stralucita. Nu exista un sistem bun de prindere, trebuie doar sa apesi putin pe acea inchizatoare si se dechide. Ma tem sa nu se slabeasca in timp si sa ma trezesc ca nu se mai inchide. Inauntru are un compartiment mare si unul mai micut si, dupa cum va spuneam, incap destul de multe lucruri in el.

Per total, nu pot sa spun ca nu imi place ca aspect dar trebuie sa recunosc ca nu e un plic care sa merite pretul pe care l-a avut initial. Au alte genti mai dragute. Ma asteptam la mai mult de la un plic de la Nissa. Dar, la pretul de acum, cu siguranta merita achizitionat. Nu e un plic perfect dar, ca finisaje, material si aspect este mai bun decat alte plicuri la acelasi pret, de la alte firme. In plus, are avantajul ca nu e un no-name, in caz ca te intreaba cineva ce plic porti la un party! Cred ca se potriveste la o tinuta eleganta, fie ea formata din rochie sau salopeta.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *