Review vopsea de păr Color Brio de la Bottega Verde

Dacă până la 30 de ani mă pot lăuda că m-am vopsit doar de câteva ori și doar din dorința de a face o schimbare, după acest prag vopsitul a devenit o necesitate. Din păcate pentru mine, problemele mele cu scalpul (dermatita), nu-mi permit să folosesc orice fel de vopsea de păr, fiind nevoită să mă îndrept către una cât mai naturală. Eu am ales, în urmă cu mult timp, această vopsea de păr Color Brio de la Bottega Verde și, pentru că nu am avut probleme cu ea, nu am avut curajul să mai încerc alte produse.

vopsea de par bottega verde

Culoarea mea preferată ar fi negru albăstrui, dar ea nu există în portofoliul Bottega Verde, așa că mă mulțumesc cu negrul simplu care, după cum puteți vedea, arată foarte bine.

vopsea de par neagra bottega verde

Produsul este descris astfel – Asigura o acoperire perfecta a firelor albe, o culoare de lunga durata, respectand in acelasi timp firul de par si scalpul. Color brio asigura eficienta, fara a folosi substante agresive sau intr-un mod in care sa provoace reactii alergice. Formula sa este: fara amoniac, fara rezorcina, fara parafenilendiamina, fara conservanti. 

Kit-ul conține: 1 tub de vopsea 60 ml, 1 tub de cremă revelatoare 60 ml, 1 pieptene aplicator, 1 prospect, 1 pereche de mănuși de unică folosință, 1 plic cu balsam cremă “ulei de nuci și fructe roșii” pentru păr vopsit, 20 ml. Iată care sunt atuurile acestei vopsele de păr!

Se aplică foarte ușor

Îmi este ușor să mă vopsesc singură pentru că are acel pieptene aplicator. Doar adaugi conținutul tubului cu vopsea în cel cu cremă revelatoare și agiți bine recipientul până obții un amestec omogen. Apoi rupi partea superioară a aplicatorului și începi procesul de vopsire. Nu trebuie să faci 1000 de cărări și să aplici vopseaua cu pensula, să riști să o împrăștii pe jos.

vopsea de păr Color Brio

Fără miros neplăcut

Are un miros foarte discret, plăcut, oarecum natural sau mai bine zis nu greoi, nu chimic. Eu ma vopsesc fără probleme în casă chiar și iarna grație acestei mari calități a acestei vopsele de păr.

Vezi aici preț produs!

Fără ingrediente periculoase

După cum ați putut citi și în descrierea de mai sus, această vopsea de păr Color Brio nu conține amoniac, rezorcina, parafenilendiamina sau conservanți, ca drept dovadă că nici nu miroase. Nu mă pricep la ingrediente, să le analizez, să știu care e bun sau rău, dar pielea capului meu se pricepe. În câteva minute îmi spune singură dacă un produs e ok sau nu. Dacă nu-i place, apare imediat senzația de arsură. Se împacă foarte bine cu acest produs. Singura dată când am avut o ușoară senzație de disconfort a fost când mi-a venit ideea minunată de a-mi ruga soțul să mă ajute să aplic vopseaua și m-a cam zgâriat cu aplicatorul.

Aspect de nota 10

De la prima utilizare mi-a prins perfect și a ieșit o culoare superbă, uniformă. Nu m-aș fi așteptat la un negru atât de intens obținut cu un produs care nu are elemente nocive. Nota 10 pentru cum arată pe păr. Sigur că rezultatul depinde și de nuanța naturală a părului tău. Eu îl am șaten foarte închis, spre negru.

vopsea de par naturala

Acoperirea firelor albe este de 100%, altfel n-aș mai cumpărat-o, vă spun sincer, pentru că ar fi fost aiurea să văd nuanță diferită în frunte și la tâmple.

Părul devine strălucitor, dar nu se deteriorează, rămâne moale, plăcut la atingere.

Pentru că puține sunt produsele care ne mulțumesc 100%, și acestuia i-am găsit un defect, acela că trebuie să te vopsești destul de des, dar eu mi-am asumat asta și prefer să mă vopsesc la 6 săptămâni cu un produs blând, în loc să-mi agresez părul și scalpul cu unul care rezistă 3 luni, dar e plin de chimicale.

A nu se înțelege că se decolorează după câteva spălări totuși. Sigur este mult mai bun decât henna, pe care eu nu am avut curaj sa o folosesc, mai ales că am văzut că trebuie să stai câteva ore cu ea în cap. Color Brio se lasă doar 30 de minute să acționeze. O lună de zile sigur părul va arăta impecabil, mai ales dacă folosiți și un șampon sau măcar un balsam pentru păr vopsit, cum este acesta. Aveți un plic cu balsamul acesta și în kitul de vopsire și sunt sigură că vă veți îndrăgosti de mirosul și de efectul pe care-l are asupra părului.

Este un produs prietenos cu părul, un produs grație căruia pot arăta bine fără apelez la vopseaua din comerț pe care dermatita mea sigur nu ar suporta-o.  Eu aș tinde să cred că este o vopsea de păr pe care o pot folosi și gravidele, dar nu sunt 100% sigura, deci mai bine analizați voi în detaliu problema.

La Bottega Verde veți avea și surprize – multe reduceri (chiar și de 80%), transport gratuit la comenzile de peste 99 de lei și un produs cadou la orice comandă (diferit, în funcție de valoarea comenzii). În plus, folosind codul de reducere IEFTINICI (în câmpul dedicat, înainte de finalizarea comenzii), ai reducere suplimentară 10%.

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *