Revista Avantaje de octombrie cu două cadouri

Tocmai eu, care zicem că nu cumpăr reviste, mi-am cumpărat luna asta una – revista Avantaje de octombrie. Recunosc că am fost tentată mai mult datorită produselor cadou oferite, decât gândindu-mă la informațiile prețioase la care voi avea acces în paginile ei. Este vorba despre revista Avantaje, o revistă care există încă din adolescența mea, o revistă pe care pe atunci ne băteam. Între timp, informațiile sunt mult mai la îndemână online, fără să plătești pentru ele, iar revistele au devenit prea pline de reclame.

revista Avantaje de octombrie cu doua cadouri masca de par Loncolor expert si Lacium junior

De ce revista Avantaje și de ce luna aceasta? Pur și simplu, mi-a ieșit în cale, la raftul cu reviste din Cora, am văzut că vine cu două produse cadou, dintre care pe unul chiar îl știu și îmi place, așa că am luat-o. Care sunt cadourile incluse? O mască de păr Loncolor Expert cu ulei Tsubaki 200 ml și o cutie cu 10 tablete de Lacium Junior.

Masca de păr de la Loncolor am mai folosit-o în trecut și mi-a plăcut destul de mult cum lasă părul și chiar se poate spune că protejează. Protejează deopotrivă vopseaua și părul, miroase tare fain, e ușor de aplicat și nu mi-a făcut probleme de niciun fel. Masca aceasta de păr costă între 17 si 25 de lei, în funcție de magazinul din care o achiziționați.

Lacium Junior este varianta pentru copii a lui Lacium pe care îl tot vedem la TV în ultima vreme. Acesta este un supliment care menține si reface echilibrul microflorei intestinale, fiind recomandă administrarea unui astfel de produs în paralel cu cea a antibioticului. Antibioticele distrug microflora, adică bacteriile benefice din intestin și apar apoi fel și fel de probleme. Lacium protejează de aceste probleme. O cutie de Lacium Junior conține 10 capsule și costa 16-20 de lei.

Cele doua produse cadou ar fi costat undeva la 33-40 de lei împreună, dar eu le-am luat gratuit, plătind doar 11,99 lei pe revista Avantaje de octombrie. Eu zic că am făcut o afacere bună că am luat-o. De masca de păr sigur voi avea nevoie, iar Lacium va proteja burtica nepoatei mele mai mari. Dacă mai găsesc așa oferte, s-ar putea să mai cumpăr reviste, zău!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *