Rochii de toamnă-iarnă produse în România pentru românce

Ce mai e românesc la ora actuală? Multe lucruri sunt românești, dar trebuie să ai răbdare să le cauți. De la legume și fructe până la îmbrăcăminte și încălțăminte, marea majoritate dintre noi știm că ceea ce este românesc este de o calitate mult mai bună decât marfa din import.

La nivel de confecții, majoritatea mărfurilor din afară vin mai degrabă din zona Asia, fiind ceea ce numim produse Made in China, din materiale foarte proaste și cu finisaje care lasă mult de dorit. Asta în vreme ce hainele de calitate, lucrate de firmele de la noi, merg la export pentru a fi vândute la prețuri mai bune în Europa Occidentală. Se mai găsesc și rochii și costume românești, dar mai rar.

Magazin cu rochii românești

În București există vreo două centre în care le găsim dar chiar și așa, să traversezi capitala pentru o rochie, nu prea îți vine. Ce să mai vorbim despre cei din provincie, unde rar se mai găsesc ateliere micuțe de croitorie sau confecții!?

Ei bine, eu am găsit un magazin cu rochii care sigur o să vă placă. Am aflat de el de la o amică de-a mea care, de câțiva ani, de când s-a angajat într-o firmă de publicitate, de aici își cumpără tot ce înseamnă rochii office. Magazinul se numește A&D Fashion. De fapt, e mai mult decât un magazin, tocmai de asta am decis să vi-l prezint. A&D Fashion este de fapt o companie producătoare autohtonă, un atelier de creație care produce în România pentru România.  rochii de toamnă de calitate

Ce puteți cumpăra de la A&D Fashion?

În prim plan stau rochiile. Indiferent de sezon, de vârstă, de stil sau de buget, aici veți găsi întotdeauna o rochie potrivită. Nu contează că vă doriți o rochie elegantă, una de zi, una pentru birou, din bumbac sau din dantelă. E cel mai bun loc de unde să vă cumpărați rochii de toamnă-iarnă (au zeci de modele de lungimi, croieli și culori diferite) dar și veste, cardigane, paltoane și jachete.A&D Fashion magazin atelier rochii de toamnă

Cât despre prețuri, ele sunt foarte accesibile tocmai pentru că nu există intermediari care să vină cu adaosuri imense. Ei le produc, ei le vând.

Rochii de toamnă comode, accesibile și în tendințe

Dacă tot suntem în sezonul rece, m-am gândit să vă arat câteva rochii de toamnă-iarnă de pe ad-fashion.ro. Toate sunt confecționate din material plin, au croieli elegante (care pun în valoare feminitatea la orice oră), sunt comode (rochii în care te simți în largul tău) și corespund și tendințelor actuale.  Au multe rochii de toamnă și de iarnă negru și roșu (culori clasice pe care au mizat multe case de modă în acest an). Se poartă mult pielea ecologică și catifeaua. Ambele materiale sunt bifate de colecția de toamnă-iarnă A&D Fashion. Avem rochii de toamnă cu imprimeuri catifea, așa cum este modelul alb-negru, și rochii cu inserție de piele ecologică, precum modelul roșu.  Bifăm și 2-3 modele de rochii din tricot, chiar modele asimetrice. rochii de toamnă produse în România

Totuși, dincolo de toate, rochiile păstrează liniile clasice, feminine, fără modele exagerate care să fie făcute doar pentru a da bine în vitrină. Sunt în pas cu moda, cu croieli tinerești, dar sunt rochii purtabile de la prima până la ultima. Predomină modelele conice, în cloș și cu pliuri și aproape toate sunt de lungime medie (care poate fi ajustată).

De ce recomand A&D Fashion?

Eu nu sunt omul etichetelor. Niciodată nu mi-am cumpărat un obiect vestimentar pentru că era de la nu știu ce firmă. Pentru mine important este aspectul acelui lucru, calitatea materialelor din care este realizat și modul în care se comportă după 2-3 spălări. Prin urmare, nu recomand acest atelier de creație doar din plăcerea de a susține ceva românesc. Sunt și firme românești care m-au dezamăgit și nu m-am sfiit să o spun la momentul respectiv. Pe scurt, avantajele de a fi clientul A&D Fashion sunt următoarele:

  • diversitate mare de modele. Au zeci de tipuri de rochii office, elegante, de primăvară-vară sau toamnă-iarnă.
  • calitatea materialelor și a finisajelor – sunt rochii foarte bine croite și cusute, din materiale bune și atent alese în funcție de sezonul căruia îi sunt dedicate rochiile.
  • opțiunea ajustării lungimii rochiei – să zicem că ai poftit la o rochie de toamnă, verde, dar nu te avantajează lungimea acelui model. Nici o problemă – fiind vorba de un atelier de creație, nu de un simplu comerciant, lungimea rochiei poate fi modificată.
  • descrierea detaliată – la fiecare rochie în parte găsești descrierea ei în detaliu. Este specificat materialul din care este fabricată, sunt descrise modelul și croiala.
  • poze clare și cu detalii – la fiecare rochie sau produs de pe site ai cel puțin 2-3 poze (din față, din spate și detaliu). Vezi clar cum arată modelul pe toate părțile dar poți studia și materialul în pozele făcute cu zoom.
  • măsuri mari – au rochii până la măsura 50.

Sper că v-au plăcut produsele pe care le-ați găsit pe acest site dar și prețurile. De acum aveți de unde să cumpărați rochii românești de calitate! Comenzile se expediază rapid și, dacă ceva nu vă mulțumește, aveți la dispoziție 30 zile să returnați produsul și să vi se restituie banii. A&D Fashion e un nume ce-ar trebui reținut, nu-i așa? Româncele merită să îmbrace haine de calitate.

PS. vedeți că au și oferte de Black Friday!

17 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *