Role ieftine pentru copii începători, cel mai bun model

Odată cu venirea primăverii, copiii cer mai des afară, prin parcuri, și solicită părinților să le cumpere biciclete, trotinete, role, etc. Despre role vreau să vorbim foarte pe scurt astăzi, mai precis despre rolele pe care le putem oferi cadou unui copil începător. Eu am mai scris aici un articol despre asta, despre diferențele dintre patinele cu rotile și role și avantajele și dezavantajele celor două tipuri de dispozitive, dar astăzi mă refer exclusiv la role pentru că știu că mulți copii refuză ideea de patine și părinții se tem de asta. Ei bine, trebuie să știți că există role speciale pentru începători. Dacă vrei role ieftine pentru copii, ai nimerit la fix.

Noi am pornit la drum cu aceste role pentru începători. Inițial, nu știam nimic despre ele. Știam doar că în magazinul respectiv avem cele mai mari șanse să găsim role pe măsura nepoatei, la prețuri mici. Și le dorea mult, cadou de Moș Crăciun. Am fost direct în magazin, am cerut sfatul unui angajat și ne-a îndrumat spre rolele pe care le vedeți în poză.

Nu doar că sunt cele mai ieftine role de pe site, dar sunt și cel mai potrivit model pentru copiii de 4-5 ani care sunt la primul contact cu acest sport pe roți. Căutam ceva stabil, care să nu fugă prea tare și să fie confortabil pentru picioarele celei mici. Am fost sfătuiți corect și putem pune că am făcut alegerea cea mai bună.

role ieftine pentru copii, role roz fete, role începători

În primul rând, ca măsură, sunt reglabile. Am luat 26/28 și le poartă deja de doi ani.

Apoi, pe interior, sunt prevăzute cu căptușeală din spumă, lucru care le face foarte confortabile pentru picioarele celei mici, deși le poartă destul de mult, aș zice.

Roțile sunt din cauciuc, material cu aderență bună, față de plastic. Prin urmare, frânarea se face mai ușor, deci rolele sunt mai sigure pentru cei mici. Mai ales că, așa cum vă spuneam, rolele nu prind prea mare viteză. Nu cred că au nevoie de așa ceva la 4-5 ani. Se pare că roțile mai mici sunt mai puțin vitezomane și mai ușor de controlat.

Noua ni se pare că nepoata se descurca bine cu ele. Nu a fost ușor să învețe să meargă pe ele, dar nici greu. Și-a găsit destul de repede echilibrul. Și le-a dorit tare mult. Ea s-a bucurat că sunt roz (au și pe albastru, pentru băieți), cum ceruse, noi ne-am bucurat că am reușit să găsim role ieftine pentru copii care să fie și bune. Sincer, ne așteptam să dăm peste 200 de lei pe ele dar, optând pentru acest model, în 200 de lei a intrat și echipamentul de protecție de care orice copil începător într-ale datului pe role are nevoie.

role ieftine pentru copii, role albastre băieți, role începători

Sunt sigură că există și alte modele de ieftine de role pentru copii, poate chiar mai frumoase, dar noi am avut în vedere siguranța și raportul preț/calitate care este unul foarte bun pentru acest produs. Îl puteți comanda de pe acest site. Tot acolo găsiți și patine cu rotile dacă vi se par mai potrivite pentru primele lecții de menținere a echilibrului pe roți mici.