Rucsac cu aspect vintage și model în X

În cea mai recentă comandă de la Dresslily, cea în care a fost și geaca despre care v-am vorbit în acest articol, am avut și eu un rucsac. În vară mi-am cumpărat primul meu rucsac, tot de la Dresslily. Pentru că mi-a plăcut mult libertatea pe care mi-o dă o geantă de acest tip, am decis că acela nu va rămâne singurul rucsac din garderoba mea. Așa se face că, atunci când am găsit acest rucsac cu model în X la reducere, nu m-am putut abține să nu-l comand.

rucsac dresslily

Vezi AICI preț rucsac!

Vezi AICI preț geacă!

Normal că la acest preț nu putem avea un produs din piele. Este un rucsac ieftin, din piele ecologică, dar cu un aspect mai mult decât plăcut și asta nu este valabilă doar pentru pozele de la ei de pe site. În realitate arată la fel de bine și culorile corespund 100%. Combinația aceasta de negru cu roșu mă fascinează și mă bucur că nu am dat greș cu alegerea mea.

rucsac vintage

Produsul arată bine și la interior. Căptușeala este de calitate și bine cusută, deci va rezista destul de mult. Închizătorile acelea tip cataramă, pe care le vedeți pe fața rucsacului, sunt doar de formă. El se închide capsă cu magnet de fapt, deci e simplu de închis și deschis, dar cu aspect interesant.

rucsac negru si rosu

Rucsacul este prevăzut cu mâner (poate fi purtat în mână) și cu bretele ajustabile (pentru a putea fi purtat în spate). Un mare plus îl prezintă acel buzunar exterior în care poți pune diverse mărunțișuri pe care nu vrei să le rătăcești prin geanta care are un singur compartiment.

rucsac ieftin

Ce am de reproșat acestui produs? În primul rând mărimea. Pe site sunt trecute dimensiunile, cred că eu m-am grăbit puțin și nu m-am uitat la ele, drept pentru care mie mi se pare micuț rucsacul meu. Mie îmi plac gențile mai mari și mai încăpătoare. Al doilea minus îl reprezintă bretelele care mi se par destul de subțirele. Acum depinde cât de bine sunt cusute, dar mă gândesc că, dacă pui ceva mai greu în el, riști să cedeze repede. Rămâne de văzut dacă am dreptate sau nu.

rucsac mic

Dacă vă place modelul, încă îl mai găsiți de cumpărat pe Dresslily.com la același preț redus la care l-am cumpărat și eu. Dacă folosiți puncte de reducere, îl scoateți chiar mai ieftin, iar transportul este gratuit. Vine el mai greu, prin Poșta Română, dar vine.

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *