Ruj mat lichid Melkior nuanța Naked

De-a lungul timpului, am avut șansa de a testa mai multe produse Melkior, chiar înainte de lansare. Unele mi s-au potrivit, altele nu, dar ca și calitate întotdeauna le-am apreciat. Îmi plac enorm fardurile, ojele și rujurile lor. Preferatele mele sunt rujul Alexia și rujurile din gama Matte Stain. De curând, Melkior a lansat pentru această gamă două noi nuanțe, Naked și Bliss, motiv pentru care m-am decis să vă arăt poze cu nuanța Naked și să vă spun ce-mi place atât de mult la aceste rujuri.

Am testat prima dată nuanța Flirty. Mi-a plăcut rujul, dar nu și culoarea lui. Mi-am luat apoi nuanța Delice, pe care am și terminat-o între timp, iar acum, după ce am descoperit nuanța Naked, ea a devenit preferata mea. E mai puțin colorată, e perfectă. Naked are codul de referință 12728. O poți căuta după cod sau poți intra direct aici.

Melkior ruj mat lichid

Rujurile mate Melkior mi se par perfecte din toate punctele de vedere. Nu vreau să mă lungesc prea mult, așa că vă spun pe puncte, cu liniuță, de la capăt de rând, ca la școală.

  • sunt ușor de aplicat pentru că, deși lichide, sunt destul de dense și cremoase.
  • sunt foarte pigmentate. Cam ce vezi în recipient, aia o să ai pe buze.
  • acoperă foarte bine fără să pui foarte mult produs. Eu sunt genul econom care aplică strict cât e nevoie, nu mai mult.
  • usucă buzele mult mai puțin decât alte rujuri mate. Cine caută ruj mat care să nu usuce deloc caută degeaba. Asta fac rujurile mate. Vrei cremozitate, alege genul acesta de ruj, clasic!
  • rezistă foarte mult timp. Vorbim de ore întregi, fiind rezistent la transfer. La câteva secunde după aplicare deja este uscat și fixat. Nu se întinde și nu se transferă pe dinți.
  • se demachiază ușor. Deși este atât de rezistent, nu ai nevoie să insiști prea mult ca să-l dai jos de pe buze. Nu știu care e secretul, dar îmi place ce oferă.

La câte oferă și la prețul pe care îl are, eu zic că este rujul perfect pentru iubitoarele de rujuri mate lichide. Singura problemă este că nuanțele de pe site nu prea reflectă realitatea.

Vă las să vedeți cum arată nuanța Naked în pozele mele și să comparați cu ce vedeți pe site. Este mult mai roz la ei. Pozele cu rujul aplicat sunt făcute în lumină naturală. Aceea este nuanța de fapt, aplicat într-un singur strat discret, nu cantitate foarte mare. Găsiți rujul în magazinele Melkior sau îl puteți comanda direct de pe melkior.ro, cu transport GRATUIT la comenzi de peste 69 de lei.