Să jucăm Pizza Roulette!

Azi o să vă învăț un joc nou.

De ce avem nevoie ca să-l putem juca?

De câteva ore libere, de câțiva prieteni pe care să-i invităm la noi și de o Pizza Roulette.

Cu ce e pizza asta? Nu e un sortiment nou. Poate fi cu ce vrei tu să fie. Treaba e că una dintre felii o să fie foarte iute, mega iute sau cum vrei să o numești. Comanzi o Pizza Roullete și, înainte de livrare, restaurantul de la care ai comandat se va ocupa să iuțească bine de tot una dintre feliile din cutie. De unde comanzi o astfel de pizza? De AICI.

Când ajunge pizza pe masă, nu vă rămâne decât să rotiți cutia și să lăsați soarta să aleagă cine va fi nefericitul care va mânca super-extra-mega picant. Nimeni n-are voie să se împotrivească destinului, nu? Posibil să ajute și o rugăciune spusă înainte, nu cumva felia de foc să se oprească în dreptul tău. Dacă altul va fi victimă, sigur te vei distra făcându-i poze sau filmându-i reacția din timpul și de după savurarea delicioasei pizza.  Va ieși ceva de genul ăsta.

Urcați materialele pozate sau filmate pe Instagram sau Facebook, cu hashtag #PizzaPartyOliviera, și faceți-vă eroul vedetă. Dacă sunt haioase, aveți toate șansele să vă alegeți cu premii iuți. Doar nu era să terminam aici cu picanteriile, nu? 😀

Nu știu cu cine ați vrea voi să jucați Pizza Roulette, dar eu am pus gând rău câtorva bloggerițe și pe ele le-aș invita pe la mine să petrecem o seară ca fetele. Da, așa suntem noi fetele, prietenoase până la proba contrarie. Pe cine am în minte?

Pe Camelia Dark Passion, pe Irina Albinuța magică, pe Ioana – IoanaRadu.com și pe Gabryelle de la Gabryelle’s Blog. Suntem suficiente 5, ca să nu ne batem pe pizza. De ce le-am ales tocmai pe ele?

E clar că cel puțin pe una dintre ele o vreau pedepsită. Pe Irina. N-am cum s-o iert pentru că a mâncat pizza fără mine de ziua ei. Așa ceva nu se face, să nu vii cu pizza, suculeț și bombonici de ziua ta! Mai rămâne doar să gândesc o strategie pentru a afla care e felia norocoasă și să vrăjesc cutia să se oprească în poziția corectă pentru Irina. Lucrez la asta.

Pe Camelia am s-o invit pentru că toată treaba asta se va organiza într-o miercuri. Ea face parte din grupul ălora cu Miercurea fără carne și pizza o să am eu grijă să aibă carne. Are de ales: ori nu mănâncă pizza și îmi cedează mie și felia ei, ori strică miercurea fără carne și-și ia adio de la categoria asta de pe blog.

Gabryelle e pe varianta bio. Nu cred că mănâncă pizza, mai ales dacă riscă să se iuțească așa de tare. Ea e fată cuminte, o dă pe ceaiuri, pe semințe și lapte vegetal. Cu un ceai și cu un măr mai scăpăm de o gură în plus și ne rămâne mai multă pizza mie și Ioanei.

La Ioana m-am gândit pentru că are nevoie să fie hrănită. Știu că n-o să-i placă treaba asta. Mereu se revoltă când cineva îi spune că e slabă și că ar trebui să mănânce mai mult, dar oamenii poate au dreptate. Ați văzut poza aia de pe Facebook pe care scrie ”Doamne, ori mă ajuți să slăbesc, ori îmi faci prietenii să se îngrașe?”. Cam spre asta tind și eu. Sper să nu mă bată când o să citească. De ea mi-e cel mai frică pentru că merge la sală.

Nu-i așa că e distractiv jocul ăsta? Voi cu cine l-ați juca?

pizza roulette

6 Comments