Cinci ghiozdane cu Spiderman pentru baieti

Dand click pe pozele cu ghiozdanele, veti ajunge pe site-ul pe care gasiti ghiozdanul dar si alte modele mai ieftine. Eu mi-am propus sa vi le arat astazi pe cele mai frumoase si cele mai bune, nu pe cele mai ieftine. Va garantez, insa ca acolo gasiti ghiozdane pentru orice buget.

[tp_product id=”194155212″ feed=”420″] Acest ghiozdan are doua compartimente mari si un buzunar frontal, prevazute toate cu inchidere cu fermoar. Imprimeul cu Spiderman este situat pe buzunarul frontal. Ghiozdanul prezinta doua buzunare laterale, unul cu fermoar numai bun de pus pachetul in el si unul pentru recipientul cu apa. Bretelele ajustabile si intaritura dorsala, asigura o buna protectie a spatelui copilului si o pozitie corecta a corpului.  Dimensiuni: inaltime 48 cm, latime 32 cm, adancime 18 cm. Este un ghiozdan de marime medie potrivit pentru elevii de scoala generala

[tp_product id=”200477845″ feed=”1562″]

Dimensiuni: latime: 16 cm, lungime: 28 cm, inaltime: 40 cm. Ca dimensiuni si acesta este dedicat tot scolarilor din clasele 1-4, fiind suficient pentru nevoile lor. Este confectionat din poliester si se poate curata la nevoie cu o carpa umezita in apa calduta cu putin sapun. Nu se spala la masina! Si acest ghiozdan are buzunarele laterale pentru pachetel si apa, este diferit doar imprimeul.
. [tp_product id=”204240457″ feed=”2738″]

Ghiozdan scoala Marvel Spiderman are un singur compartiment pentru rechizite si un buzunar exterior pe care este imprimata imaginea cu omul paianjen. Dimensiunile sale 30x40x16 cm il fac si pe el un ghiozdan ideal pentru baietii din clasele primare, nefiind un ghiozdan voluminos. Bretele ajustabile sunt foarte utile pentru a se potrivi baietilor de orice statura sau talie. Este confectionat din poliester si PVC.

[tp_product id=”200478009″ feed=”1562″]

Dimensiuni:  43 x 30 x 14 cm. Este un ghiozdan putin mai mic, pentru copii din clasele intaia sau a doua, sau pentru baieti din clasele 3-4 mai putin dezvoltati ca statura. Imprimeul cu Spiderman in actiune ii va face pe cei mici sa il poarte cu drag. Desi este foarte frumos, acest model nu are buzunarele laterale in care sa ii puneti celui mic sanvisul pentru pranz si sticluta cu apa.
[tp_product id=”204285607″ feed=”2475″]

Eroul benzilor desenate,Sipder-man,a coborat acum si pe ghiozdanele Lamonza pentru ai aduce un plus de bucurie baietelului tau atunci cand merge la scoala. Ghiozdanul are un singur compartiment mare pentru rechizite dar are doua buzunare mai mici exterioare si doua buzunare laterale cu plasa si elastic pentru pachetul scolarului. Bretelele sunt reglabile si are si un maner  intarit cu cauciuc. Este foarte usor, are doar 400 de grame si este prevazut cu banda reflectorizanta care se poate dovedi foarte utila pentru a face copilul usor de observat de catre soferi pe timp de noapte sau pe ceata.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *