Scandalash de la Melkior – mascara scandalos de bună!

Melkior a lansat Mascara ce oferă o privire scandalos de atrăgătoare! Vă povestesc de vreo săptămână de produsul care s-a lansat azi – Scandalash. 2 iulie a venit și noul produs este online. Prețul îl puteți vedea aici. După vreo 5 zile de utilizare, vă pot spune că are un preț corect.

Mascara Scandalash Melkior

Cauți un rimel bun care să te ajute să realizezi un machiaj reușit, genul de machiaj care conferă intensitate privirii tale? Cele mai multe dintre noi avem genele și scurte și rare. Unele rimeluri promit gene mai lungi, altele gene mai dese. Rar produsele care îmbină ambele efecte, iar acestea sunt foarte scumpe. Erau. Acum s-a lansat Scandalash.

Despre volum și efectul de alungire nu vreau să vorbesc, las pozele să vorbească de la sine. Eu sunt genul care are gene aproape insesizabile fără rimel, deci se vede foarte bine diferența între Cristina fără mascara și Cristina cu mascara Scandalash.

Mascara Scandalash Melkior

Cum se folosește? Mascara Scandalash de la Melkior se aplică de la radacina genelor înspre vârfuri, pentru a crea un volum instant. Nu-ți face griji, se va menține pe tot parcursul zilei!

Aplicatorul este subțire, cu peri scurți. Rimelul este ușor de aplicat și de un negru foarte intens. Nu curge, deși nu e genul ăla de rimel foarte păstos care, cum ai luat aplicatorul de pe el, rămân genele băț, fără să le mai poți modela.

rimel pentru alungire si volum Scandalash Melkior aplicator peri scurti

Cred că ăsta este un factor important în machiajul ochilor și obținerea unor gene bine definite: sa ai un rimel cu textura perfectă și cu aplicator care să nu lipească genele între ele și să nu încarce ochiul cât să se transformi din femeie fără gene în femeia-clovn.

Rimelul nu se întinde și rezistă ore bune pe gene, deși nu este waterproof.  Mascara Scandalash reprezintă o opțiune foarte bună pentru genele tale fiindcă se bazează pe o formulă care conține Ceară de carnauba, Ceară de orez – pentru volum, Polimeri – pentru alungire și rezistență. De azi găsești acest produs în toate magazinele Melkior din țară și online pe melkior.ro.

Ca de fiecare dată, în ziua lasării unui produs, Melkior oferă și câte un cadou primilor 100 de clienți care achiziționează noul produs. De data aceasta produsul cadou este un creion de ochi Khol negru, pentru privire și mai seducătoare! Având în vedere că primești două produse de calitate foarte bună la preț de unul, eu zic că merită. Plus că transportul este gratuit la comenzile de peste 59 de lei. Nu uitați să consultați și această pagină cu oferte! Sunt reduceri spectaculoase la câteva produse vedetă.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *