Scurt review ruj lichid Blood Collection Melkior

Nu vă era dor că vă mai povestesc câte ceva despre un produs nou de la Melkior? Am intuit eu bine, așa că iată-mă! În luna octombrie, Melkior a lansat noul ruj lichid Blood Collection. Sunt patru nuanțe disponibile, toate de roșu, fiecare dintre ele corespunzând uneia din cele patru grupe sanguine pe care le cunoaștem. Interesant, nu? Numai lor le putea da prin cap să asocieze o culoare unei grupe de sânge și să creeze un ruj potrivit acelei grupe. Și mai interesant este modul de prezentare al acestui ruj, ambalajul fiind sub formă de eprubetă. Mi-a plăcut la nebunie ideea.

ruj lichid Blood Collection

Și eticheta este gândită în același stil, ca etichetele pe care asistentele le lipesc pe mostrele noastre de sânge la analize. Foarte interesant este faptul că această etichetă permite personalizarea rujului. Cum? Mergi într-un magazin fizic Melkior și vorbește cu fetele de acolo. În scurt timp vei avea numele tău scris pe eticheta rujului preferat.

ruj lichid Blood Collection Melkior grupa A Swatch

Nuanța pe care o am eu este A, cea gândită pentru doamnele și domnișoarele care au aceasta grupă de sânge. Vezi AICI toate nuanțele și prețul acestui ruj. Nu spune nimeni că nu poți purta o altă nuanță, dacă îți place mai mult aceea, dar dacă le vei testa pe toate patru, vei remarca, în mod surprinzător, că cel mai bine îți stă cu cea care corespunde grupei tale. De ce? Pentru că grupa sanguină ne reprezintă și pentru că ea dă anumite particularități ale pielii cărora li se potrivește cel mai bine culoarea respectivă.

Cum este noul ruj lichid Blood Collection, dincolo de aspectul ambalajului și idee? Îmi place enorm. Nuanța, deși nu este printre cele pe care eu să le port în mod obișnuit, chiar mă prinde bine. Este un ruj lichid care se aplică destul de ușor, o formulă lichidă, dar cu textură destul de densă. Acoperă perfect din prima, este foarte foarte pigmentat și mat. Usucă puțin buzele, dar nu în mod deranjant. Foarte puțin. Cred că orice ruj mat face asta. Nu cred că poți avea matifiere perfectă fără a pierde ceva din efectul hidratant. Oricum, usucă mai puțin decât rujul Matte Stain. Dacă ai o problemă cu buzele, în sensul că ți se usucă foarte tare, o poți rezolva folosind înainte acest balsam de buze.

Acest ruj lichid Blood Collection stă foarte bine și ca capitolul rezistență. Să nu vă dea prin cap să încercați să-l îndepărtați cu un șervețel uscat sau cu unul umezit cu apă, că o să vă murdăriți grav! Rezistă ore întregi, chiar dacă bei apă sau mănânci. Nota 10 din punctul ăsta de vedere.

Un minus mi se pare a fi chiar ambalajul care îmi place atât de mult. Poate este doar o impresie, din cauză că arată ca o eprubetă, dar mi se pare mai puțin rezistent decât alte ambalaje, impunând o manevrare prudentă.

Per total, îmi place foarte tare rujul lichid mat Melkior din gama Blood Collection, chiar dacă nu sunt împătimită a nuanțelor așa de tari. E genul de ruj pe care îl voi purta doar la ocazii speciale. Pentru uz curent, rămân fidelă nuanței Serene a rujului Matte Stain.

Tu ce grupă sanguină ai? Simți că ți se potrivește nuanța de ruj pe care Melkior a gândit-o pentru tine?

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *