Se marita? Alege tricouri burlacite. Chic&fancy

Organizezi petrecerea burlacitelor? Alege tricouri burlacite pentru a va remarca la petrecere si pentru a-i organiza miresei o surpriza de neuitat. Tricourile sunt un must-have al sezonului: le poti purta cu pantaloni sau cu fusta, intr-un look casual sau elegant. Profita de promotia de final de sezon! Vezi aici preturile!

Exemplu:

Comanzi 1 tricou = 49 lei
Comanzi 2= 98 lei.  Pret nou: 73.50 lei
Comanzi 3= 147 lei.  Pret nou: 122.50 lei
Comanzi 10= 490 lei. Pret nou: 367.50 lei

Tricourile personalizate sunt remarcate pe strada si in club daca au un design cu mesaj original. Tiparo iti propune sa alegi tricouri burlacite cu mesajele pe care le avem deja pe site: Team bride, Vip Bride Party Tonight, “Keep Calm. The bride is here” sau cu mesajul pe care il doresti tu. Tricouri pentru fiecare burlacita din echipa, in functie de “rang”.

Vrei sa fie scrisul rosu, roz sau lavanda pe tricou, in functie de culorile nuntii? Designerii nostri vor fi bucurosi sa creeze modelul perfect si pentru “echipa” voastra de burlacite. Poti alege tricouri negre pentru burlacite si alb pentru mireasa. Sau poti alege tricouri albe pentru toate burlacitele..

 Sezonul nuntilor inca nu s-a incheiat, iar tricourile personalizate pentru burlacite sunt un must-have. Vezi aici toate modelele. Nu uita: Orice activitate alegi pentru petrecerea burlacitelor, aceasta zi va ramane in memoria tuturor. Acum iti ramane doar sa organizezi ziua perfecta si sa va simtiti bine impreuna.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *