Set Karaoke pentru copii

Toti copii au inclinatii artistice inca de la varste fragede, chiar daca ulterior nu toti isi vor cultiva aceste pasiuni. Insa cei mici adora sa cante si incep sa faca acest lucru chiar de la varsta de un an, prin imitatia reusita a unei linii melodice. Pe masura ce cresc, la gradinita, de exemplu, invata cantece pentru serbari si alte ocazii si urechea lor muzicala, dar si vocea se dezvolta si mai mult. Cand se mai maresc, unii dintre copii reusesc chiar performante vocale de exceptie, care daca sunt antrenate corespunzator pot evolua spre perfectiune.

boombox-karaoke-hello-kitty_2638_3_1459158329

Pentru copii care au inclinatii artistice un set karaoke copii de la Mykitty este cadoul ideal. Cei mici au astfel posibilitatea de a-si exersa vocea, de a invata sa urmareasca linia melodica si sa invete cuvintele a numeroase cantece pentru copii. Un set karaoke copii este cea mai potrivita modalitate de distractie la petreceri pentru copii. Cei mici isi vor consuma energia in mod creativ si isi vor putea cultiva si talentul.

Pe site-ul mykitty.ro gasiti un minunat set karaoke Hello Kitty, care este dotat cu microfon si ofera posibilitatea de a crea efecte vocale cu echo, astfel incat cei mici se vor simti ca niste adevarate vedete. Boomboxul are imprimat imaginea celebrei pisicute Hello Kitty, personajul atat de indragit de tinerele domnisoare, ceea ce ii confera un design atractiv. Setul de karaoke permite redare CD si CD+G, ceea ce inseamna ca daca este conectat la un televizor, pe ecran vor aparea versurile cantecelor, astfel incat sa puteti organiza o petrecere karaoke autentica. In plus, ofera posibilitatea de a instala si un al doilea microfon (in afara celui cu care vine dotat), pentru ca cei mici sa poata canta si in duet. Autocontrolul pentru voce, efectele vocale si controlul separat al volumului ii vor ajuta pe cei mici sa isi adapteze corespunzator vocea si sa poata sa cante corect si frumos. Setul de karaoke poate fi folosit atat prin conectarea la reteaua electrica (cu ajutorul cablului de alimentare inclus), dar functioneaza la fel de bine si cu 8 baterii tip C (nu sunt incluse in pachet), ceea ce va permite sa il puteti folosi chiar si in afara casei, in gradina, de exemplu, deoarece aparatul are autonomie de cateva ore in aceste conditii.

Pe site-il mykitty.ro mai gasiti si foarte multe alte jucarii pentru copii, pornind de la plusuri, instrumente muzicale, mascote si terminand cu jocuri educative sau articole sportive.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *