Stiai care e cel mai mare teren de paintball si aisoft din Iasi?

Unii prefera fotbalul, altii tenisul de masa sau pe cel de camp; fiecare are un sport preferat. Printre sporturile mai noi dar care castiga tot mai mult teren, in special in randul tinerilor, se numara airsoft-ul si panintball-ul. Fie ca este o reactie aparuta dupa zecile de nopti pierdute pe jocuri shooter sau una datorata filmelor de actiune in care tinerii se viseaza eroi pricipali, aceste doua sporturi castiga de la an la un  numar tot mai mare de practicanti.

De ce ai nevoie pentru a practica paintball sau airsoft?

paintball iasi
sursa foto pokpok.ro

Cred ca trei lucruri sunt esentiale: prieteni alaturi de care sa intri in jocul-sport fata de care nutriti o pasiune comuna, echipamente potrivite si locul in care sa puteti practica aceste jocuri in siguranta, fara a-i deranja pe altii. Prietenii sunt cel mai usor de strans pentru ca nimeni nu spune “nu” distractiei. Echipamentul este ceva mai costisitor dar vestea buna este ca multe din firmele care aleg sa investeasca in construirea si intretinerea terenurilor dedicate acestor sporturi, ofera si echipament pentru inchiriat. Totusi, marea majoritatea a celor care practica paintball sau airsoft, aleg sa isi achizitioneze propriile echipamente de protectie si arme. Ramane doar sa gaseasca locatia potrivita in care sa se distreze/antreneze in voie. Asta e lucrul cel mai greu pentru ca un teren de paintball sau airsoft nu de gaseste la orice colt de strada. Cea mai mare problema in acest sens o au tinerii din provincie.

Practicantii de paintball si airsoft din Iasi pot respira usurati

Cel mai probabil, marea majoritate a tinerilor din Iasi, pasionati de cele doua sporturi, stiau deja ca un parc de agrement si-a deschis portile pentru ei si le ofera cel mai bun si cel mai mare teren pentru practicare sporturilor preferate. Parcul este situat in zona cabanei Bucium, sat Paun, la doar 12 km departare de Iasi. Acolo, in aer liber, pe un teren special amenajat si indrumati de personalul specializat, veti patrunde in tainele paintball-ului sau va veti putea practica airsoft iasi in cea mai buna locatie.

Parcul are terenuri special amenajate pentru cele doua tipuri de joc, cu decoruri speciale. In plus, Pok Pok, va poate asigura transportul la si de la locatie si pune la dispozitie si echipamentul necesar pentru cei care nu il detin. Astfel, pentru o partida de paintball iasi, vei plati un pret foarte mic si vei primi o arma, o masca de protectie, echipament de camuflaj, protectie pentru gat si piept, manusi, asistenta si instructaj. Se fac si poze asa ca vei pleca acasa nu doar relaxat, ci si cu amintiri de neuitat. Acelasi tip de echipament il primesc si cei care vin aici pentru a petrece doua ore de airsoft cu prietenii.

Credeti ca am exagerat cand am spus ca e cel mai mare teren pentru paintball din Iasi? Aflati ca terenul are 3000 mp si este extrem de bine amenajat, nu e doar un camp in care sa te duci sa improsti prietenii cu bile cu vopsea. Pe langa obstacole si cazemate, turnurile de veghe va vor fi de un real ajutor in a obtine victoria mult dorita.

Voua care va place mai mult? Paintball-ul sau airsoft-ul? Indiferent care ar fi raspunsul, de acum nu aveti probleme in a gasi un loc in care sa va distrati asa cum va place!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *