Supliment contra căderii părului și ruperii unghiilor – Skin, Nails&Hair

Foarte multe femei se confruntă cu aceste două probleme foarte deranjante: căderea masivă a părului și ruperea unghiilor. Știm că este normal să pierdem un anumit număr de fire de păr, zilnic, dar problema este că ele nu mai cresc la loc în același număr și părul devine tot mai rar. La fel și unghiile, este normal să se rupă dacă le ținem mult în apă și mai sunt și foarte lungi. Dar să nu-ți poți ține unghiile de nici măcar jumătate de centimetru. pentru că se rup sau se exfoliază tot timpul, deja este altă problemă.

Folosim tot soiul de soluții externe, de la cele naturiste până la tratamente foarte scumpe și nimic nu dă rezultatele la care ne așteptăm. De ce? Pentru că orice problemă pornește de la interior și trebuie tratată tot de acolo. Unghiile nu se rup pentru că nu folosim o ojă scumpă, la fel cum părul nu cade pentru că  ne-am spălat cu un anumit tip de șampon. Sănătatea lor depinde de substanțele nutritive de care au nevoie și pe care noi nu prea ni le mai asigurăm din alimentație.

Prin urmare, cea mai bună cale de a recăpăta și menține sănătatea unghiilor și a părului, de stopa ruperea și căderea lor, este să folosim suplimente alimentare interne, menite să ne asigure cantitatea necesară de elemente benefice pe acest plan. Mai mult decât orice ne afectează modificările hormonale care au loc în organism, în special după vârsta de 30 de ani. Amintim aici de problemele cu tiroida sau de menopauza precoce.

tratament-unghii-si-par

Dincolo de ele, alimentația nu ne ajută nici ea prea mult, după cum spuneam și mai devreme, iar stresul vine să pună capac tuturor acestor probleme. Peste toate mai venim și noi cu diferite comportamente agresive (prinderea părului prea strâns în elastic, folosirea uscătorului și a plăcii de păr în mod excesiv, baia cu apă fierbinte sau pieptănarea părului ud). Adio păr frumos cu aspect sănătos! El începe să se rupă, să cadă, să capete aspectul unei mături ciufulite.

Prin urmare, pe lângă șampoane profesionale, măști, balsamuri și alte tipuri de tratamente locale pentru păr și unghii, trebuie consumat și un supliment alimentar. Skin, Nails and Hair, produs de Solgar, este soluția completă și perfectă pentru femeile care vor să aibă din nou unghii și păr frumos.

Vezi aici prețul de pe Bioportal.ro

Suplimentul alimentar Skin, Nails and Hair de la Solgar reprezintă o formulă nutritivă avansată, concepută special pentru a obține și menține sănătatea părului, pielii și a unghiilor. Are în compoziție toate substanțele nutritive esențiale de care are nevoie organismul nostru  pentru biosinteza colagenului și a cheratinei. Colagenul și keratina sunt două substanțe de care depinde sănătatea și aspectul pielii, unghiilor și al părului. Când nivelul de cheratina și colagen este mare, pielea este luminoasă ți netedă, unghiile sunt tari și flexibile și părul este lucios și des. Când acest nivel scade, apar toate problemele pe care le urâm.

solgar-skin-nails-and-hair-formula-60tablete-71_20901

Acest supliment pentru piele, unghii și păr tocmai asta face, ajută la menținerea unui nivel optim al cheratinei și colagenului din organism. Are în compoziție MSM (sulf organic), vitamina C, prolină, lizină și citrat de zinc. Compoziția completă și acțiunile fiecărui ingredient le puteți citi AICI. Tot de acolo veți afla că acest produs Nail, Skin and Hair este benefic și în cazul acneei. O cutie are 60 de comprimate și este suficientă pentru o lună de tratament. Pe Vegis.ro îl găsiți la un preț bun și transportul vă costă doar 9,9 lei. Avantajul este că de aici poți cumpăra și produse pentru uz extern contra căderii părului sau ruperii unghiilor.

Vezi AICI prețul Skin, Nails&Hair pe Vegis.ro

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *