Suplimentul Alive! de la Secom – reducere

Suplimentul Alive are mai multi nutritienti din surse naturale decat orice alt produs:alive300x250_1_78004_1427269697

 • Contine 29 de vitamine si minerale
 • 37 de extracte din fructe si legume
 • 14 extracte din plante verzi
 • 18 aminoacizi
 • 12 enzime digestive
 • 10  acizi grasi Omega 3/6/9
 • 12 extracte din ciuperci organice

Alive! duce suplimentele pentru sanatate si energie la un nou nivel, cu o mare diversitate in ceea ce priveste echilibrul de nutritienti din 3 domenii importante: nutritienti esentiali zilnici, energie si sistemul imunitar.

Produsul Alive! este special creat pentru o digestie usoara si o absorbtie in sange rapida.

Consumul corespunzator de Alive! asigura sanatatea sistemului osos si muscular, formarea normala a globulelor rosii, formarea normala a colagenului pentru functionarea optima a vaselor de sange, a sistemului osos, a ligamentelor, a pielii, a gingiilor si a dintilor, reglarea activitatii hormonale si protejarea impotriva stresului oxidativ.

Are semnificative efecte pozitive si in functionarea normala a sistemului nervos mentinand sanatatea psihica, performanta mentala si functia cognitiva.

De ce sa folosesti Alive!

 1. Ca sa iti recapeti energia si sa treci mai usor peste astenie (semne de astenie sunt senzatia de oboseala constanta, lipsa nejustificata de energie si indispozitia)
 2. Ca sa iti intaresti imunitatea – energia si imunitatea sunt doua stari interconectate. De fiecare data cand racesti nu mai ai energie si dispozitie pentru nimic, iar cu cat starea ta de sanatate este periclitata mai des cu atat esti mai predispus la alte afectiuni.
 3. Ca sa combati oboseala cronica – sindromul de oboseala cronica se caracterizeaza prin oboseala intensa ce persista de cateva luni, dificultati de concentrare, depresie, lipsa de viata, migrene, insomnie.

  Puteti cumpara produsul Alive de la Secom, online, cu reducere, de AICI!

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *