Te-ai ales cu un stafilococ auriu? Află cu ce tratament naturist poți scăpa de el

La ultimele analize medicul a depistat o infecție cu stafilococ auriu. Ți-a prescris un medicament pe care nu prea îți vine să îl iei. Nu prețul e problema, ci faptul că prospectul e plin de efecte adverse de care vrei să te ferești. Așa sunt medicamentele de sinteză: fac bine într-un loc și rău în alte cinci locuri. Ai prefera un tratament naturist care să te ajute să scapi de acest stafilococ fără să afecteze alte organe? Nimic mai simplu. Tratamentul ăsta chiar există.

Dar să începem cu începutul și să ne lămurim ce este stafilococul și ce face el. Stafilococii sunt niște bacterii. Există 27 de specii identificate de stafilococi până în prezent. Aceste bacterii sunt responsabile de o serie de infecții și boli grave precum meningita sau septicemia. Bacteriile se transmit și direct de la om la om dar și prin intermediul obiectelor atinse de persoana infectată. Dintre stafilococi, cel mai cunoscut este Staphylococcus Aureus.

 Stafilococul auriu este o bacterie foarte rezistentă(supraviețuiește zece minute chiar și în alcool etilic), ce asta se și scapă foarte greu de ea. Ceea ce e ciudat e că această bacterie este prezentă în mucoasele multor oameni. Nu toți sunt numiți infectați cu stafilococ auriu, ci doar cei la care bacteria ajunge să se înmulțească periculos de mult. Când se întâmplă asta, apar intoxicațiile stafilococice(sindrom de șoc toxic, sindromul pielii opărite, toxiinfecția alimentară) și infecțiile stafilococice purulente(mastite, abcese, acnee, furuncule, foliculite, suprainfecții ale plăgilor, artrite, osteomielite, faringite, bronșite, pneumonii, septicemii, meningite, edocardite).

miere de manuka pentru stafilococ auriu

Infecțiile sunt ușor de diagnosticat, ceea ce nu se poate spune și despre intoxicații. Infecția este simplu depistată prin recoltarea și analizarea secrețiilor recoltate de la locul infecției. Dacă sunteți deja cu diagnosticul în mână și căutați alternative naturiste la tratamentul cu medicamente de sinteză(majoritatea acționând nu tocmai prietenos cu mucoasa gastrică), tocmai l-ați găsit. Acesta este Mierea de Manuka 100% Raw activă. Mierea de Manuka este suficient de puternică pentru a lupta cu această bacterie. Ea acționează ca antibiotic și antibacterian, reușind să ne scape de stafilococul auriu destul de repede. În plus, este un produs perfect natural, care nu doar că nu atacă stomacul dar chiar protejează mucoasa gastrică. Puteți citi mai mult despre acest produs AICI si pe www.apiland.ro 

Mierea de Manuka este recomandată tot mai des chiar și de către medici. Ea este cel mai bun antibiotic natural, destul de puternică pentru a combate o bacterie așa rezistentă și a ameliora afecțiunile sistemului digestiv. Mierea de Manuka este bogată în nutrienți de cea mai bună calitate și este cunoscută de multă vreme ca mierea cu cea mai mare capacitate de vindecare naturală. Atentie! Nu orice miere de manuka are acest efect. Vorbim despre Mierea 100% Raw, adică acea miere neprocesată termic în nici un fel, nepasteurizată. Ea conține enzime vii, antioxidanți și fitonutrienți, într-o combinație pe care nu o găsim în nici un alt produs natural. Ce-i drept, Mierea de Manuka nu este tocmai cel mai ieftin tratament dar doritorii o pot cumpăra la un preț bun de AICI.

Mierea de Manuka ideală  pentru combaterea bacteriei este cea cu UMF 20 sau 25 ca cea pe care o găsiți AICI (acesta fiind nivelul superior de activitate care este destinat ameliorării afecțiunilor cronice sau acute). Aceasta se va administra înainte de mesele principale, câte una-doua lingurițe. Durata tratamentului nu este aceeași la toți pacienții așa că nu se poate spune cu certitudine dacă este suficient un tratament de două săptămâni.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *