Ținută sport măsuri mari pentru bărbați

Atât eu, cât și soțul meu suntem niște dolofani și amândoi avem probleme în a găsi măsuri mari la haine prin magazine. Asta e partea proastă. Partea bună este că, de când am descoperit site-ul acesta, ne simțim mai ok când ieșim în lume pentru că putem purta și noi haine la modă, colorate. În afară de acesta și de alte 2-3 magazine online, restul magazinelor cu haine pentru grași au numai haine oribile, ca de la 1990.

Iată ce i-am cumpărat soțului la cea mai recentă comandă de pe www.bonprix.ro.

Este vorba despre pantalonii de trening negri și de bluza-tricou roșie. Căciula și tenișii sunt din Lidl, nu sunt de pe site, deci nu le căutați acolo.

Pantalonii de trening îi găsiți AICI la categoria pantaloni bărbați măsuri mari. Au acolo și blugi și pantaloni mai eleganți sau bermude pentru vară, dar și genul acesta de pantaloni sport, foarte apreciați pentru comoditatea pe care ne-o oferă. Măsurile sunt de la 46 până la măsuri  uriașe, gen 66. Adică oricine poartă măsurile 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64, 66, sigur își găsește aici pantaloni.

Modelul ales de mine este un pantalon casual slim fit pe site, dar eu le zic tot pantaloni de trening. Mi-au plăcut aplicațiile de pe pantaloni și materialul, fiind bumbac 100%. Ceea ce nu scrie pe site. însă, este că sunt pantaloni groși, căptusiți. Nu este căptușeala aceea din material sintetic, este tot un bumbac bun, dar noi am fi vrut să știm asta înainte de a-i cumpăra pentru că voiam ceva subțire, de casă.

Am fi putut să-i dăm înapoi și să ne luăm banii pe ei (asta îmi place la site-ul ăsta, ca se poate face retur prin poșta și scapi ieftin, față de cât cer curierii). I-am oprit pentru ca materialul chiar este bun și cusăturile la fel, adică nu ne pare rău de banii dați pe ei.

Ca măsură s-au potrivit perfect. Eu am luat 56/58, deși soțul meu poartă 60/62. Scrie și pe site că mărimile sunt cu 1-2 numere mai mari decât cele românești (cred că sunt produse în Germania).

Bluza roșie o găsiți pe site la categoria tricouri mărimi mari pentru bărbați, adică AICI. Au măsuri până la 68/70, ceea ce mi se pare fantastic. Este foarte subțire, spre deosebire pantaloni, este ceea ce un slab ar numi foaie ceapă dar pentru noi, ăștia grăsuni, este nemaipomenită chiar și pentru iarnă, purtată pe sub o geacă groasă. Ce să mai zic de primăvară!

Materialul foarte bun, tot bumbac 100%, nu iese la spălat și nu se lasă. Am spălat-o deja de 3 ori până acum și arată ca nouă. Imprimeul este tineresc și îți merită banii. Bine, eu am luat-o cu vreo 10 RON mai ieftin pentru că am prins o reducere, dar oricum aș fi cumpărat-o.

Cam asta ar fi despre cele mai noi produse cumpărate de pe Bonprix. Eu vânez reducerile și perioadele în care au transport gratuit la comenzi mai mari de 100 de lei și sunt foarte mulțumită de tot ce am luat până acum de pe site, dar și de prețuri. Dacă aveți întrebări despre produse sau despre site, le aștept în comentarii.

Vezi aici REDUCERILE curente la haine bărbați măsuri mari!

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *