Top 3 cele mai eficiente tratamente profesionale pentru păr

Stres mult, alimentație greșită, poluare, expunerea prelungită neprotejată la soare, toate aceste lucruri își pun amprenta asupra noastră, a aspectului nostru fizic și a stării noastre de sănătate. Să ne mai mirăm că ne apar riduri atât de devreme sau că avem părul deteriorat? La toate cele de mai sus se adaugă și agresiunile la care ne supunem zilnic parul prin utilizarea uscătorului, a plăcii, a ondulatorului sau a unor produse de îngrijire ieftine și de proastă calitate.

Cum arată un păr deteriorat? Este un păr cu un aspect șters, uscat, cu vârfuri tocite sau despicate, un fir fragil, care se rupe la cea mai mica atingere.

Din fericire, la ora actuală există multe tratamente profesionale pentru păr care pot repara în mod miraculos ce-am stricat noi. Iată și un top 3 tratamente pentru păr deteriorat, din informațiile pe care le-am adunat de la prietenele mele care le-au folosit.

Uleiurile nutritive de la Moroccanoil

ulei de par nutritiv - moroccanoil treatment 25 ml

De când au apărut pe piață, produsele Moroccanoil s-au bucurat de mare succes, chit că nu sunt deloc ieftine. Părul nostru are sigur nevoie de elemente nutritive ca cele din compoziția uleiurilor de păr de la acest brand. Uleiul de argan în sine ajută foarte mult părul să se mențină sănătos. Combinat cu vitamine, el se transformă într-un adevărat produs minune. Uleiurile Moroccanoil nu sunt un tratament naturist de încercat, de văzut dacă funcționează sau nu. Sunt produse cu efect garantat, de aceea sunt utilizate de hair styliștii de pretutindeni pe orice tip de păr. 

Produsele Moroccanoil hrănesc firul de păr, îi redau rezistența și elasticitatea și chiar acționează asemenea keratinei asupra părului rebel pe care-l fac ușor de coafat și-l păstrează neted timp îndelungat. Repet, nu sunt deloc ieftine, dar sunt complexe și acționează asupra mai multor probleme. Sunt cele mai bune produse pentru îngrijirea părului.

Protecție termică – tratamentul Leave In CHI Farouk Silk Infusion

tratament leave in - chi farouk silk infusion 59 ml

Este produsul pe care două dintre prietenele mele îl folosesc cu regularitate de câteva luni. Părul lor chiar arată altfel de când au introdus acest produs în rutina de îngrijirea a părului. Acesta este un produs pe bază de mătase naturală și proteine din grâu care hrănesc firul de păr uscat sau deteriorat și îi redau suplețea și strălucirea, făcându-l mai rezistent.

Mai mult decât atât, acest tratament de la CHI protejează podoaba capilară și de efectele diverselor aparate de coafat care folosesc aer cald. Părul devine mai hidratat și mai strălucitor de la primele utilizări. Ce-mi place cel mai mult la acest produs este faptul că nu necesită clătire. Doar se aplică pe păr și ești gata să te coafezi.

Tratamentul OLAPLEX pentru întreținerea părului vopsit

tratament intretinere par vopsit - olaplex hair perfector no. 3 100 ml

O altă problema ar fi aceea a vopsitului părului. Oricât de bună ar fi o vopsea păr, tot avem nevoie de produse care să protejeze părul de acțiunea ei.  Părul vopsit adesea se subțiază, devine fragil și lipsit de strălucire. Tratamenele de la Olaplex se pare că sunt cele mai bune pentru părul vopsit. Ele sunt folosite cu succes în saloanele din întreaga lume, dar se folosesc și acasă, între vopsiri.

Recomandat ar fi să aplicați un astfel de produs măcar o dată pe săptămână pentru a proteja atât culoarea, cât și structura firului de păr pentru că multe persoane fac greșeala de a folosi un produs strict pentru culoare, nu și pentru sănătatea firului de păr. Degeaba se menține negrul sau roșul intens, dacă părul tinde să devină uscat, aspru, se rupe ușor și îi dispare strălucirea caracteristică unui păr sănătos.

Ați folosit vreunul dintre aceste tratamente profesionale pentru păr până acum? Dacă da, cum vi s-a părut?

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *