Top 5 produse pentru un păr sănătos în sezonul rece

Unele îl numim simplu – păr. Altele obișnuim să-i spunem podoabă capilară. Până la urmă asta este părul pentru fiecare femeie – o podoabă dăruită de natură. Însă, ca orice dar, și acesta se poate pierde, dacă nu îl îngrijim așa cum ar trebui. Un păr frumos nu este frumos doar pentru că îl vopsim și îl întindem cu placa sau îl ondulăm. De fapt, tocmai prin aceste procedee, multe dintre noi ajungem de multe ori să ne distrugem părul, să-i afectăm structura și aspectul. Nu spune nimeni că trebuie să renunțăm la placa de păr sau la ondulator și să stam cu părul vâlvoi sau, dimpotrivă, lipit de scalp, doar că ar trebui să compensăm aceste chinuri, la care îl supunem, cu anumite tratamente sau măști care să-l ajute să-ți păstreze rădăcina puternică și acea strălucire naturală.

produse pentru păr

Unele doamne și domnișoare tind să creadă că, dacă vara a trecut, părul nu mai are nevoie de atât de multă atenție pentru că soarele nu mai arde și nu mai este nevoie de protecție în acest sens. Nimic mai fals. Fiecare sezon vine cu propriile provocări. Toamna și iarna, umiditatea și frigul pot afecta părul la fel de mult ca și razele prea puternice ale soarelui. Asta înseamnă că și toamna avem nevoie de produse de îngrijire a părului.

Dacă vrei natural, folosești natural. Asta e regula de bază în frumusețe. Ce înseamnă asta? Că cea mai bună cale, de a avea un păr sănătos, plăcut la atingere, mătăsos, este să folosim produse ingrediente naturale pentru îngrijirea și răsfățarea lui. Astfel de produse eu am găsit pe BottegaVerde.ro, un brand italian cu produse de îngrijire care au la bază ingrediente naturale.

Iată care sunt și cele 5 produse ideale pentru îngrijirea părului în sezonul în care tocmai a început.

1. Șampon cu extract de ginseng și proteine vegetale

ginseng-sampon-cu-extract-de-ginseng-si-proteine-vegetale-pentru-utilizare-frecventa-pentru-un-par-subtire-si-deteriorat

Șamponul este baza când vine vorba de îngrijirea podoabei capilare. Principala funcție a șamponului este aceea de curățare dar, dincolo de asta el trebuie să și hrănească părul și să îl lase pregătit pentru contactul cu restul produselor pentru păr. Acest șampon, despre care vorbesc acum, cu extract de ginseng și proteine vegetale, este potrivit tuturor tipurilor de păr și dedicat uzului frecvent. El previne deshidratarea părului (și chiar remediază această problemă acolo unde ea s-a instalat deja) și îi redă vitalitatea sa naturală. Mai mult detalii despre acest produs găsiți AICI. Combinat cu balsamul din aceeași gamă va face adevărate minuni. 

2. Masca pe bază de ulei de măsline

masline-masca-pentru-par-uscat-cu-ulei-de-masline-extravirgin

Uleiul de măsline este și el un ingredient foarte iubit când vine vorba de produse pentru păr. El se poate folosi și ca atare, cum ne-au învățat mamele noastre, sau inclus în produse de tipul acestei măști de AICI. Senzația este mult mai plăcută în cazul utilizării unei astfel de măști care combină acțiunea uleiului de măsline cu prospețimea și parfumul fructelor și al florilor. Este masca ideală pentru revigorarea părului uscat și poate fi aplicată preventiv și pe alte tipuri de păr. Este foarte cremoasă, hrănește perfect părul și îi dă o textură foarte fină, îmblânzindu-l într-o manieră în care nici un alt produs nu o poate face.  

3. Elixir rafinat cu extract de flori de mușețel

musetel-elixir-rafinat-cu-extract-de-flori-de-musetel-pentru-sclipiri-ca-de-soare-pentru-par-subtire

Părul blond este cel mai afectat pe timp de vară, este primul care își pierde strălucirea și își schimbă culoarea atunci când nu este corect protejat de acțiunea directă a razelor soarelui. Dacă te numeri printre cele care se confruntă cu această problemă și părul tău a devenit cenușiu sau portocaliu, elixirul rafinat cu extract din flori de mușețel este fix produsul pe care îl căutai. Găsești produsul pe această pagină. Mușețelul este folosit de sute de ani pentru îngrijirea părului blond. Vei fi uimită de cât de repede își va recăpăta părul tău reflexele aurii pe care toată lumea le admira. 

4. Ser termic cu ulei de argan

Cine n-a auzit până acum de uleiul de argan și de beneficiile sale pentru păr? Produsele pe bază de ulei de argan fac foarte bine în orice sezon dar acest ser este unul cu adevărat special și eficient mai ales pentru cele care folosim placa și ondulatorul (de care am cam devenit dependente). Oricât de scumpe sau performante, aceste aparate tot sunt dăunătoare pentru păr. Vârfurile se despică mai repede și nu putem sta cu foarfeca în păr la fiecare 2-3 săptămâni.

argan-de-maroc-ser-termic-transparent-cu-ulei-de-argan-stralucire-ingrijire-si-protectie-pentru-par-deteriorat-si-fragil

Partea și mai proastă este că, după, 30 de minute de aranjat părul, ieșim afară unde, din cauza umidității crescute, se cam alege praful de ce ne-am zbătut să realizăm. Electrizarea strică și aspectul și sănătatea părului. Ei bine, acest ser termic cu ulei de argan este mai mult decât o minune în acest sens. El protejează firul de păr atât de efectele plăcii de păr și ale ondulatorului, cât și de cele ale umezelii, vântului și frigului. Firul de păr nu se mai despică la vârfuri, nu se mai electrizează atât de ușor și strălucește natural.  

5. Ulei protector cu ulei de nuci braziliene si de macadamia

nuci-braziliene-ulei-protector-cu-ulei-de-nuci-braziliene-si-de-macadamia-pentru-o-culoare-stralucitoare-pentru-par-vopsit

Uleiul de macadamia și cel din nuci braziliene sunt alte 2 ingrediente natural minunate de care tot mai multe femei se bucură când vine vorba de îngrijire. Sunt benefice pentru toate tipurile de păr dar mai ales pentru părul vopsit. Ce face practic acest ulei? El hrănește și protejează firul de păr vopsit (împiedicând subțierea și despicarea acestuia) dar are grija și ca nuanța obținută prin vopsire să se păstreze cât mai mult timp. E un soi de produs 2în1 dacă doriți. De ce să cumperi două produse, unul pentru protecția părului și altul pentru menținerea nuanței, când poți miza pe acest ulei protector care acționează în dublu sens? 

Toate aceste produse pentru păr le găsiți pe BottegaVerde.ro, majoritatea la reducere. În plus, comenzile de peste 99 de lei beneficiază de transport gratuit și de un cadou garantat. După adăugarea în coș a produselor însumând minimum 99 de lei, o să vă apară cadourile din care puteți alege.

 

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *