Top accesorii laptop care se defecteaza frecvent si necesita inlocuire

Daca detineti un laptop este aproape imposibil sa nu aveti o mica problema cu el dupa cativa ani de functionare. In functie de cat de fiabil este modelul, problemele pot fi mai dese sau mai rare. Dar ce ne place foarte tare la laptopuri este faptul ca piesele se pot inlocui relativ usor. In acest articol facem un top al celor mai firave accesorii de laptop, care se defecteaza in mod frecvent si care necesita inlocuire.

5. Incarcatoare. Pe locul 5 gasim incarcatoarele, aceste accesorii utile pentru incarcarea bateriei. Daca sunt originale incarcatoarele sunt in general mai rezistente, dar exista pe piata si incarcatoare de o calitate foarte slaba care pocnesc dupa primele utilizari. Probabil ati observat ca alimentatoarele se incalzesc atunci cand laptopul este conectat la priza. Acest lucru ar trebui sa va ofere o idee despre cat de solicitat este un incarcator si cat de important este sa fie de calitate. Incarcatoarele se inlocuiesc cel mai usor – il aruncati pe cel defect si il folositi pe cel proaspat achizitionat. Atat.

4. tastatura accesorii laptopTastaturi. Fara tastatura, un laptop nu poate fi utilizat si cred ca tastatura este cel mai folosit accesoriu al unui laptop, daca ne gandim ca tastam pe ea. Toate comenzile se dau in general din tastatura si dupa ce va timp aceasta se poate uza. Tastaturile sunt accesorii laptop care se defecteaza frecvent, dar adevarul este ca ele pot fi inlocuite si atunci cand nu mai arata bine din punct de vedere estetic. Daca va doriti o tastatura noua si vreti sa scapati de cea veche ale carei taste sunt atat de uzate ca nu mai vedeti literele pe ea, cumparati-va o tastatura noua.

3. Baterii. Pe locul 3 gasim bateriile, aceste accesorii care confera mobilitate unui laptop. Bateriile se defecteaza frecvent pentru ca ele sunt proiectate sa reziste un anumit numar de cicluri de incarcare-descarcare. In acest caz cand spunem defect ne referim la faptul ca tin prea putin sau nu mai tin deloc.

2. Displayuri. Si displayurile sunt inlocuite frecvent. Uneori problema este de ordin functional, iar alteori displayul trebuie inlocuit pentru ca se sparge, apar urme de presiune pe el, pixeli morti sau linii de pixeli morti.

1. Hard diskurile. Pe primul loc in acest top al celor mai susceptibile accesorii laptop de defectiune gasim hard diskurile. Cand acestea se defecteaza puteti opta pentru un hard disk nou de aceeasi capacitate sau de capacitate mai mare.

Pentru accesorii laptop la preturi favorabile accesati www.laptopstrong.ro.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *